TEST: Solid multimaskin for hobbyfotografen
Test

Solid multimaskin for hobbyfotografen

Testen er utført av vår samarbeidspartner ITpro.

HP Photosmart C6180 er en godt gjennomført maskin som takler det meste. Med fotoutskrift (10x15) på ca 12-15 sekunder er denne meget rask og god, og dobler også som faks, skanner og kopimaskin.

Design og konstruksjon
Designmessig er C6180 lekker. Den har papirmating, noe som gjør at du kan trykke på kopier, legge en bunke papirer som skal kopieres og sette deg ned og vente på at den skal bli ferdig med hele bunken. Med en hendig vippbar LCD-skjerm, kan du redigere bilder og fjerne røde øyne på bare et par klikk.

Oppsett
Oppsettet kan være litt tråklete, men den er enkel å få satt opp til både nettverk eller kun en pc. Hvis du setter deg inn godt inn i skriveren, med andre ord leser bruksanvisningen, kan du sette opp C6180 til hva du ønsker. Oppkobling via nettverkskabel, trådløst, eller via USB-kabel ordner du på noen sekunder.

Funksjoner
Maskinen har alt du kan tenke deg på en skriver; fotoutskrift, kopi, scanner, minnekortleser og fax. Du kan scanne til minnebrikke eller til pc-en (krever installert programvare og ikke bundet til nettverk), eller enkelt gå inn på en intranettside hvis du har nettverket oppe og går, og scanne eller sjekke status på skriveren derfra.

Konklusjon
HP Photosmart C6180 er en investering verdt pengene. Har du også et bra digitalkamera kan du skrive ut enten rett fra kameraet eller via pcen. Kjøper du rette fotopapiret kan du skrive ut bilder like gode som fra fotobutikk etter fremkalling.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen