Solid håndfri

Bluetrek har lansert et blåtann-hodesett som nå er på vei ut i markedet. Hodesettet har et ess i ermet, nemlig at det tåler vær og vind så vel som knall og fall.

Håndfrien fra Bluetrek er det første som er laget for å tåle ekstra støt, støv og fukt. Nå kan du endelig traske rundt i regnværet mens du tar viktige telefonsamtaler.

Nytteverdien er definitivt der. Eksempelvis yrkessjåfører bruker ofte trådløse hodesett mens de kjører, og med dette hodesettet slipper de å avslutte samtalen for å gå ut å fylle diesel eller levere varer i regnværet.

På toppen av dette har hodesettet også fått gode spesifikasjoner. Taletiden er oppgitt til hele 14 timer, noe som til og med er mer enn Sony Ericssons HBH-608 som kan skryte med 10 timer taletid. Tre uker standbytid er heller ikke til å riste på hodet av.

Vekten på håndfrien er 15 gram, som gjør det til en skikkelig lettvekter. Dette er kun 5 gram mer enn Jabras superlette JX10.

Om håndfrien vil nå norske butikkhyller vites ikke ennå, men bor du på vestlandet er du nok klar over at et hodesett som tåler regn ville vært hendig. Kanskje sammen med en Siemens M75.

(Kilder: Mobilemag.com, Slashphone.com, Übergizmo.com, Gizmodo.com)

Kommentarer (1)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen