Solgte seg til Helvete

24-årige Walter Scott trengte en ekstra slant eller to og la like så godt ut sjelen sin til salgs på den New Zealndske nettauksjonen Trademe. Nå er budrunden over og Scotts sjel går lukt til Helvete.

Populær sjel
Det er ifølge nettstedet Stuff nemlig pizzarestauranten Hell Pizza som gikk av med seieren. Før auksjonen var ferdig hadde annonsen for Scotts sjel fått over 32.000 treff, og høyeste bud lå på godt over 5.000 dollar. Sjelen var annonsert som i god stand foruten en liten ripe i lakken fra 2002. Hell Pizza er selv svært fornøyde med kjøpet.

- Hvis en person er rå nok til å legge ut sjelen sin til salgs, så fortjener den et godt hjem. Sjelen hører derfor hjemme i Helvete, det finnes ikke noe bedre sted for den, sier leder for pizzarestauranten Rachael Allison, ifølge Stuff.


Her havnet Walter Scott sin sjel til slutt.

Fornøyd med salget
Walter Scott er selv godt fornøyd med salget. Han har uansett ingen religiøs tro og tviler på at han får mye nytte av sjelen sin etter døden. Likevel gjorde han det klart ved salget at budvinneren ikke får rett til å kontrollere hans kropp eller vilje forøvrig.

Som bevis på at Hell Pizza nå eier sjelen hans har de mottatt en plakett som vedkjenner eierskapet til hans sjel.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen