Solgte 30 000 OnePlus 2 på 64 sekunder
(Bilde: OnePlus)

Solgte 30 000 OnePlus 2 på 64 sekunder

Nå er det utsolgt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den kinesiske mobilprodusenten OnePlus lanserte forrige uke sin nye mobiltelefon, OnePlus 2. Telefonen er etterfølgeren etter OnePlus One, som kom på markedet for 15 måneder siden. 

OnePlus la ut dette bildet på Sina Weibo.
OnePlus la ut dette bildet på Sina Weibo. Foto: OnePlus

Nå melder OnePlus via et innlegg på den kinesiske mikrobloggetjenesten Sina Weibo at det skal ha blitt solgt hele 30 000 enheter av den nye telefonen i Kina, bare i løpet av de første 64 sekundene etter at nettbutikken åpnet. Det skriver gforgames.com.

Dette kan være ny rekord. Vi kjenner ikke salgstall eller omsetningshastighet for alle mobiltelefoner i historien, men i 2013 solgte for eksempel konkurrenten Xiaomi 150 000 mobiltelefoner i løpet av 10 minutter. Det blir 16 000 enheter på samme tid som OnePlus brukte på å selge 30 000 enheter. 

Som med forrige modell må man ha invitasjon for å kjøpt OnePlus 2 utenfor Kina, men i Kina skal hvem som helst kunne kjøpe telefonen via nettbutikken. Det er riktignok mulig å få tak i telefonen utenom OnePlus' offisielle kanaler, her i Norge har for eksempel nettbutikken iWill.no valgt å ta inn telefonen – riktignok til en mye høyere utsalgspris. Telefonen koster 5 990 kroner hos iWill, mens den koster 4000 kroner om vi regner om OnePlus' egen dollarpris til norske kroner.

Telefonen er nå utsolgt i Kina, men ifølge OnePlus vil personer bosatt i Kina kunne kjøpe den igjen fra og med 11. august.

Les vår test av forgjengeren, OnePlus One »

(Kilde: gforgames.com og Sina Weibo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen