Sol MP3-ene dine

Finnes det noe mer irriterende enn en mp3-spiller uten strøm? Neppe. Du har sikkert opplevd å være ute på langtur og gledet deg til å høre på de siste dansebandschlagerne på mp3-spilleren, men blitt avspist med meldingen "Batteriet er tomt. Vennligst lad opp".

Dette problemet er nå løst en gang for alle. Glupingene hos den taiwanske elektronikkprodusenten MSI har nemlig kokt sammen en mp3-spiller som suger til seg energien fra den vennlige kjempen i verdensrommet. Mega Player 540 er nemlig utstyrt med solcellepanel på baksiden. Dermed er batteriproblemene en saga blott. For å sitere MSI: – The never stop nature bright, the never end nature power.

Mens andre mp3-spillere gjerne må gi tapt etter noen timers avspilling, lades Mega Player 540 kontinuerlig opp så lenge det er sol og fint vær. Dermed kan du pløye deg igjennom hele den fire gigabyte store innebygde harddisken uten problem. Og om du har vært på ferie, kan du nyte bilde etter bilde på den 1,8 tommer store fargeskjermen. 540 spiller også av film i MPEG-format.

Dermed er det bare å laste inne alt du kommer over av kramgoa låtar og annet snacks, og ta turen ned på stranda. Mens du er der kan du peke og le av de andre badegjestene som sliter med sine håpløst gammeldagse lommediscoer, CD-spillere og iPod-er, som må hjem og lade hver tiende time. .

MSI viser frem sin Mega Player 540 under årets CeBIT. Modellen er foreløpig bare en konseptmodell, så det er fortsatt uvisst når og om du får kjøpt spilleren.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen