Geir Stenersen, teknisk direktør hos Intility
Nettmøte
Geir Stenersen, teknisk direktør hos Intility (Bilde: Intility)

– Søket er den beste funksjonen i Windows 8

Geir Stenersen i Intility har svart på dine spørsmål om operativsystemet.

Geir Stenersen er teknisk direktør hos Intility, som er lanseringspartner og har spesialisert seg på Windows-plattformen. Etter intense opplæringsmåneder på Windows 8 stilte Geir og folkene hans opp for å fortelle deg om erfaringene sine.

Nettmøtet fant sted på torsdag 11. oktober, fra klokken 12.00 til klokken 13.00.

Blant spørsmålene som ble tatt opp, var følgende:

 • Hvorfor skal man oppgradere til Windows 8 hvis man har Windows 7?
 • Hva er den beste nye funksjonen med Windows 8 for en som ikke har berøringsfølsom skjerm?
 • Bør jeg laste ned Windows 8 med en gang det lanseres, eller avvente det litt?
 • Hva har det å si at Windows 8 har støtte for ARM-plattformen?
 • Hvordan er Skydrive sammenlignet med andre nettskytjenester?
 • Kan man nedgradere til Windows 7 når man kjøper nye pcer med Windows 8 etter lanseringen?
 • Hvordan distribuerer man en Metro style-app fra datasenteret til Windows 8 klienter?
 • Med lanseringen kommer det mange sluttbrukerrelaterte Metro-apps og -spill. Hva er strategien i forhold til bedriftsmarkedet?
 1. Hvilken lisenser kan man upgradere fra til w8?

  Spørsmål fra Jens andersen:

  Har hørt rykter om at man kan upgradere fra lisensen man allerede har til en billig peng, stemmer dette? Sitter på en XP og Vista lisens for øyblikket som jeg gjerne vil upgradere til windows 8 viss man får det rimligere.

  Svar:
  Oppgradering hvor man kjøper lisensen online for rundt 250 kr og laster ned Windows 8 vil bli tilgjengelig for alle ut januar 2013 i følge Windows team bloggen http://windowsteamblog.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2012/07/02/upgrade-to-windows-8-pro-for-39-99.aspx

  Besvart: 11. okt. 2012 10:50
 2. Anbefale tredjepartsløsning?

  Spørsmål fra aga:

  Vil dere i Intility anbefale eller frabefale noen av de mange tredjepartsløsningene som gir Windows sitt normale utseende?

  Svar:
  Anbefale tredjepartsløsning?
  Vi anbefaler ikke å benytte noen av 3P løsningene der ute. Vår erfaring er at det ender opp i reinstallasjon etter en stund uansett.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:28
 3. Metro ikke optimalt for vanlige PCer?

  Spørsmål fra tetrisboy9:

  Hvordan vil du svare på kritikken som sier at Metro er laget for nettbrett og er et tilbakeskritt når det gjelder enheter som bruker mus?

  Svar:
  Vi startet selv mye av den samme frustrasjonen over metro som mange her inne, men etter en fase med daglig bruk og tilvenning ser vi nå at vi jobber med den samme poweruser effektiviteten som vi gjorde med den gamle grensesnittet.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:45
 4. Strategi i forhold til bedriftsmarkedet

  Spørsmål fra Ole:

  Det er min mening at Metro startmenyen ikke fungerer i bedriftssammenheng ettersom det er et alt for tydelig brudd i arbeidsflyt når man får opp et fullskjerms vindu av en helt annen verden enn det programmet man jobber i med masete tiles som overhodet ikke ser bra ut på en 30" skjerm. Hvorfor har Microsoft vendt bedriftsbrukere ryggen ved å låse hele windowsmiljøet til å brukke denne tabletfunksjonen, og hva ser du kommer til å være fremtiden her? Vil alle som jobber på en PC måtte gå over på diverse Linux distribusjoner fordi Microsoft absolutt vil bli det nye Apple?

  Vennlig hilsen
  3D Artist og skuffet windowsbruker.

  Svar:
  Se tidligere svar
  Besvart: 11. okt. 2012 11:47
 5. Diverse spørsmål

  Spørsmål fra Kristoffer:

  Hvorfor skal man oppgradere til Windows 8 hvis man har Windows 7?
  Hva er den beste nye funksjonen med Windows 8 for en som ikke har berøringsfølsom skjerm?
  Bør jeg laste ned Windows 8 med en gang det lanseres, eller avvente det litt?
  Hva har det å si at Windows 8 har støtte for ARM-plattformen?
  Hvordan er Skydrive sammenlignet med andre nettskytjenester?
  Kan man nedgradere til Windows 7 når man kjøper nye pcer med Windows 8 etter lanseringen?
  Hvordan distribuerer man en Metro style-app fra datasenteret til Windows 8 klienter?
  Med lanseringen kommer det mange sluttbruker relaterte Metro-apps og -spill. Hva er strategien i forhold til bedriftsmarkedet?

  Svar:
  Hvorfor skal man oppgradere til Windows 8 hvis man har Windows 7?

  Windows 8 er en videreutvikling av Windows 7. Det er raskere både i bruk og spesielt i startup, shutdown og sleep fasene. Hyper-V som nå er inkludert er en stor fordel. Ribbonmenyer i explorer åpner for mer effektivt arbeid med filer. Å ha et cross-platform OS som fungerer like bra på tablet som på PC har også sine fordeler som sync av settings på tvers av devicer etc. Når det er sagt er det viktigste å oppgradere til enten Windows 7 eller Windows 8. Begge er gode operativsystemer å kjøre i dag. XP derimot er et utdatert operativsystem hvor utviklingen startet på 90-tallet, hvor man blant annet ikke tok høyde for internettruslene vi har i dag.

  Hva er den beste nye funksjonen med Windows 8 for en som ikke har berøringsfølsom skjerm?

  Søket. Du kan søke direkte i startmenyen og finne resultater i filer, applikasjoner, innstillinger og på internett. Søket fungerer også i metro-appliksjonene for å søke etter funksjoner og innstillinger. Dette sammen med alle de nye keyboard-snarveiene gir en poweruser effekt som er meget god. Se link: http://www.vikitech.com/10698/windows-8-keyboard-shortcuts
  Når det er sagt mener vi det nye grensesnittet fungerer vel så bra som Windows 7 selv på enheter uten touch. Vi startet selv mye av den samme frustrasjonen over metro som mange her inne, men etter en fase med daglig bruk og tilvenning ser vi nå at vi jobber minst like fort med det nye grensesnittet.

  Bør jeg laste ned Windows 8 med en gang det lanseres, eller avvente det litt?

  Ofte har vi brukt å anbefale å vente til første servicepack før oppgradering til nye OS. Denne gangen føler vi ikke at dette er nødvendig da Windows 8 er såpass stabilt og flyter såpass bra allerede fra RTM.

  Hva har det å si at Windows 8 har støtte for ARM-plattformen?

  Det vil i praksis si at det ville komme mye billige nettbrett som kjører Windows 8 i RT versjonen. Disse kjører kun tablet-delene av Windows, altså Metro og ingen desktop. De har heller ikke støtte for å kjøre ukjent kode noe som gjør de tryggere, mer forbrukervennlige og i større grad låst ned som mange andre nettbrett vi har i dag.

  Hvordan er Skydrive sammenlignet med andre nettskytjenester?

  I forhold til Windows 8 har skydrive i mye større grad en integrasjon med operativsystemet og kan brukes til å synce instillinger og appdata på tvers av enheter, noe de andre ikke kan. Derfor vil skydrive være et naturlig valg for alle som kjører Windows.

  Kan man nedgradere til Windows 7 når man kjøper nye pcer med Windows 8 etter lanseringen?

  Det fremgår av lisensavtalen at dette er tillatt. PC produsentene vil derfor komme med denne muligheten på nye maskiner levert med Windows 8.

  Hvordan distribuerer man en Metro style-app fra datasenteret til Windows 8 klienter?

  Det er to måter i distribuere en Metro-style app på. Den ene er å rulle den ut ved hjelp av System Center Configuration Manager 2012 – en metode kjent som sideloading. Den andre måten å gjøre det på er å få den godkjent av MS og distribuere den via Windows Store.

  Med lanseringen kommer det mange sluttbruker relaterte Metro-apps og -spill. Hva er strategien i forhold til bedriftsmarkedet?

  I startfasen vil det være fokus på privatmarkedet og devicene som havner under juletreet. Etter dette vil det bli et stort fokus på apps for bedriftsmarkedet. Målbildet er at Metro grensesnittet må sees på som en ny type portal for bedriftens nye Intranett. Vil vil se at alle de store Software husene kommer med forenklede utgaver av sine fagapplikasjoner. Ikke alle ansatte trenger hele SuperOffice eller Visma installert og vil derfor sette pris på en forenklet utgave med bare noen få funksjoner. Eksempler på denne typen apps vil være: Forenklet salgsstøtte med CRM og kartdata, fraværsmarkering, timeregistrering, avspaseringssøknad, ringelister, varekatalog osv.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:51
 6. Promotering eller informering?

  Spørsmål fra Blåmann:

  Er du her for å promotere Windows 8 eller har du et kritisk blikk på operativsystemet du òg?

  Svar:
  Som hosting og driftspartner med over 10.000 brukere i drift er vi veldig nøye med å teste ut funksjonalitet og applikasjonskompatibilitet. Vi er veldig opptatt av å avvikle alle XP maskiner i drift. Ellers er det ikke så nøye om kunden kjører Windows 7 eller Windows 8 fra et driftsperspektiv.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:53
 7. Windows 8

  Spørsmål fra MonkeyBanana:

  Hvorfor er "metro" helt jevlig og ressurskrevende?

  Svar:
  Vi har ikke erfart noen ytelsesproblemer med metro, men det er noe mer ressurskrevende en tidligere grensesnitt. Det aller meste av hardware folk kjører windows 7 på i dag bør imidlertid takle metro godt.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:56
 8. Må man oppgradere maskinvare hvis man oppdaterer?

  Spørsmål fra Einar:

  Hei, må man oppgradere maskinvaren sin, eller endre noe i BIOS, eller noe spesielt når man oppgraderer til Windows 8? Eller skal alt gå bra?

  Svar:
  Har du en maskin hvor windows 7 flyter bra i dag bør det ikke være nødvendig å oppgradere noe hardware.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:58
 9. oppgradere fra Linux

  Spørsmål fra Agsa:

  Jeg har en Linux (Ubundt 12.04). Jeg kjøpte en Windows 7 PC 01.10.12, og har tenkt til å bruke den om Windows 7 forsatt, og heller kjøpe oppgraderingen til 119kr for å bruke den på linux PC-en. Så spørsmålet mitt er da, kan jeg bruke tilbudet til 119kr med produktnøkkel fra min nye W7 PC, til min Linux PC?

  Svar:
  Det er desverre ikke tillatt da OEM nøklene som leveres fra PC produsentene er knyttet til hardwaren de kommer installert på.
  Besvart: 11. okt. 2012 11:59
 10. Hvordan vil det bli med å laste ned programmer?

  Spørsmål fra Einar:

  Jeg bare lurte på hvordan det vil bli med å laste ned programmer i Windows 8. Har hørt at alle programmer går igjennom en slags "store" hvor du kan laste ned programmer men har ikke hørt noe om man kan laste ned programmer fra internett som man føler er nødvendige.

  Er det mulig å laste ned programmer fra internett og ikke "store"?

  Svar:
  De nye metro-style fullskjermsappene må lastes ned fra windows store (kan også rulles ut med distribusjonsverktøy ref. tidligere svar). I tillegg har du fullverdig vanlig desktop hvor du kan laste ned og kjøre applikasjoner som ikke er metro.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:02
 11. Driverstøtte for Win8

  Spørsmål fra Kenneth:

  Hvordan sørger microsoft for at det er/kommer driverstøtte for alt tilleggsutstyr f.eks fra logitech og andre hardware produsenter?

  Og hvorfor er det nå både windows update, og "app update"? Ville det ikke være bedre å ha 1 oppdateringspunkt?

  Svar:
  HW produsentene sørger for å lage drivere til sine respektive enheter. Mye drivere er allerede tilgjengelig i driverkatalogen til windows og i windows update. I startfasen vil det alltid være noe drivere som ikke er klare enda, men stort sett fungerer Windows 7 drivere og så i Windows 8.

  Det kan se ut som det finnes to updateversjoner, men det du ser et metrogrensesnitt for windows update i tillegg til det gamle.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:06
 12. Metro

  Spørsmål fra Lars:

  Etter å ha testet Windows 8 er det klart dere har utviklet en mellomting mellom et nettbrett og desktop-OS. Hvorfor i all verden mener dere Metro er bedre enn den klassiske start-menyen på en stasjonær PC?

  Svar:
  Se tidligere svar.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:08
 13. Spørsmål

  Spørsmål fra Bjørnar:

  Hvorfor skal man oppgradere til Windows 8 hvis man har Windows 7?

  Svar:
  Se tidligere svar.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:09
 14. Metro på desktops

  Spørsmål fra Adrian:

  Hva synes du om at Microsoft bruker Metro på stasjonære PC-er?

  Svar:
  ref tidligere svar startet vi selv med mye av den samme frustrasjonen over metro som mange her inne, men etter en fase med daglig bruk og tilvenning ser vi nå at vi jobber minst like fort med det nye grensesnittet og med alle de nye keyboard-snarveiene er den gamle "power-user" effektiviteten tilbake.

  Se også: http://www.vikitech.com/10698/windows-8-keyboard-shortcuts
  Besvart: 11. okt. 2012 12:12
 15. Win 8 som gaming OS?

  Spørsmål fra Dagfinn:

  Hvordan er Windows 8 med tanke på spill?
  Leste at Gabe Newell hos Valve Software mente at win 8 var en katastrofe for gamere. Hva er dine/deres erfaringer her?

  Svar:
  For oss fungerer spill flott i Windows 8. Det er ingen store endringer som påvirker kompatibilitet eller ytelse. Windows 8 har en innebygget butikk («Store») for spill og programmer, denne konkurrerer med Steam som nå også har startet å selge programmer. Uten å være sikker kan det tenkes at det har noe med Gabe sin negative holdning til Windows 8 å gjøre …
  Besvart: 11. okt. 2012 12:15
 16. Hvordan bruker jeg win 8 uten touch?

  Spørsmål fra Tor V:

  Prøvde en win8 ting som en kamerat installerte.

  Sliter litt, hvordan starter jeg programmer og hvor finner jeg filene mine? Hvordan bytter jeg mellom programmer?

  Svar:
  Trykk Windows tast og begynn å skrive så ordner søkemotoren resten. Ellers, se Power user svar med link til hurtigtaster osv tidligere.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:16
 17. Hvorfor Win 8

  Spørsmål fra Per-Øivind:

  Hvorfor burde en bedrift gå over fra win 7 til win 8? Er det noen klare forbedringer? Det kan være en nokså stor oppgave å rulle ut nytt os til alle ansatte. Med tanke på at de også vil trenge support på nye funksjoner. Er det virkelig verdt med oppgradering?

  Svar:
  Vi mener det viktigste er at man er på enten 7 eller 8. XP er utdatert og utviklingen av dette ble startet på 90-tallet når vi blandt annet ikke hadde de samme truslene fra internett som vi har i dag.

  Dersom det vil bli mye bruk av slates og touch-devicer i nettverket har Windows 8 sine klare fordeler.

  Besvart: 11. okt. 2012 12:21
 18. Nedlasting

  Spørsmål fra Ola:

  Vil man kunne installere ting som på W7? Som at man kan kjøre en .exe fra internett? (Mediafire etc)

  Takk!

  Svar:
  Absolutt. Metro er kun den nye delen av grensesnittet. Du har fremdeles fullverdig desktop i tillegg som tidligere.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:22
 19. Win 8 vs osx

  Spørsmål fra Virus:

  hvem er best?

  Svar:
  OS x er veldig lite bedriftsvennlig og derfor er valget helt klart for oss.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:24
 20. Windows 8 OEM

  Spørsmål fra Erik Hansen:

  Kjøpt ny PC nå med Windows 7 OEM, vil oppgraderingen til Windows 8 bli en fresh install?

  Svar:
  Windows 8 har upgradefunksjon akkurat som tidligere versjoner.

  Om det er upgrade kitet du tenker på har vi ikke testet dette enda, men jeg regner med det skal være mulig å kjøre upgradefunksjonen her også.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:26
 21. Oppstarttiden avgjørende?

  Spørsmål fra Mats:

  Hei,

  Jeg sitte på på W8 Release Preview.
  Er meget fornøyd når det kommer til oppstarttiden, W8 starter raskere med vanlig HDD enn W7 på SSD.

  Men stiller spørsmålsteng til om den endelige versjonen vil ha samme svakheter som RP. Da jeg f.eks. spiller fullscreen spill, hender det ofte at jeg plutselig popper ut i skrivebodet og høyreklikker som en gal på heeelt feil plasser :/

  Har du hørt om dette problemet?

  Svar:
  Vi har ikke opplevd dette problemet verken på preview versjonene eller release versjonen. Kanskje det finnes en oppdatering til spillet eller nye skjerkort drivere som retter problemet.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:28
 22. Windows 8 i student verden.

  Spørsmål fra Oddgeir L. Johannessen:

  Hei jeg tar nå en ingeniørutdanning. Har forsøkt å bruke iPaden til å skrive/tegne notater på skjermen. Men var ikke lett. Har sett One note i bruk, å dette ser lovende ut. Så langt er jeg veldig interessert i Surface Pro siden den har pen imput. Men den kommer ikke før neste år sier dem. Lurer på om Surface RT vil kunne bruke pen imput?

  Helt ærlig.. Ville du ventet på Surface pro eller tror du f.eks. Samsung Ativ Smart pc pro vil være et godt alternativ?

  PS! må også kunne kjøre tunge programmer som:
  -Solidwork
  -Photoshop
  -Indesign
  osv
  Et å annet spill også..

  Med vennlig hilsen
  Oddgeir L. Johannessen

  Svar:
  Onenote er en del av officepakken i dag. Du kan teste 2013 versjonen ved å laste den en preview fra microsoft.

  Når det gjelder surface holder microsoft kortene veldig tett til brystet så vi kan ikke svare på dette med pen input enda.

  Med kravene du har ville nok ikke SurfaceRT vært noe alternativ. Egentlig vil jeg nok ikke anbefale en slik device dersom du skal kjøre programmene du nevner. Her ville det nok være best med en kraftig laptop.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:32
 23. Startmeny

  Spørsmål fra Makt Åndenes:

  Dersom startknappen forsvinner når man oppgraderer fra windows 98, er det da mulig å finne den ved hjelp av klarsynte?

  Svar:
  Min favoritt magiske hurtigtast er windowskey+X men ikke kall det en startmeny :)
  Besvart: 11. okt. 2012 12:32
 24. Berøringsskjermer

  Spørsmål fra Windows 8-fan:

  Hei.
  Har kjørt Windows 8 på en gammel laptop en lang stund nå, og gleder meg veldig mye til Windows 8 endelig kommer slik at jeg også kan installere det på min nye desktop PC. For å få fullt utbytte av systemet ønsker jeg meg en berøringsskjerm til denne, men den eneste jeg klarer å finne på markedet er en Dell ST2220T, som er ganske liten. Vil det komme et bedre utvalg i berøringsskjermer for PC (ikke alt-i-ett) når Windows 8 blir lansert?

  Svar:
  Det vil komme veldig mye touchbasert hardware fra alle produsentene fra releasen av Windows 8. Enda holder de kortene ganske tett til brystet, men du kan regne med at dette kommer.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:38
 25. Windows 8 Metro UI

  Spørsmål fra Per helge:

  Vil Microsoft besinne seg og snarlig gi ut en oppdatering som gir oss muligheten til å disable Metro/Windows 8 UI på pcer uten touch-skjerm?
  Eller har de tenkt å vente på klagestormen fra massene først?

  Svar:
  Regner ikke med at MS vil kommer med noe slikt. Se forøvrig også tidligere svar angående metro.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:39
 26. Arbeidskraft

  Spørsmål fra Andreas W:

  Hvor mye mer av maskinen din krever Windows 8 ifht. Windows 7?

  Svar:
  Se tidligere svar.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:39
 27. Windows 8 apps på windows 7

  Spørsmål fra Rune Holmgren:

  Jeg er ikke overbevist av windows 8 og kommer antakelig til å vente med å oppgradere. En ting jeg er litt bekymret for da er at jeg går glipp av kule apps for windows 8. Lar det seg gjøre å kjøre windows 8 apps på windows 7?

  Svar:
  Desverre. Det nye appsystemet er kun støttet av Windows 8.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:40
 28. Spill

  Spørsmål fra Windows 8-fan:

  Vil jeg kunne spille mine gamle spill fra Windows XP-æraen på Windows 8

  Svar:
  Det meste av XP spill vi fungere, men det kan finnes unntak. Jeg vil anbefale deg å google de spesifikke spillene du lurer på om fungerer for å finne det ut.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:48
 29. skjerm

  Spørsmål fra Mikael:

  jeg lurte på om det er noen vits å bytte fra win7 til win8 på stasjonere pcer uten trykkfølsom skjerm?

  Svar:
  Windows 8 har mye bra, ny funksjonalitet som hyper-v manager, ribbonmeny i explorer, skydrivesync av settings på tvers av devicer og ikke minst det nye appsystemet.

  Når det er sagt mener vi som tidligere nevnt at det viktigste er å oppgradere til enten Windows 7 eller Windows 8, da begge er gode operativsystemer å kjøre i dag. XP derimot er et utdatert operativsystem hvor utviklingen startet på 90-tallet, hvor man blant annet ikke tok høyde for internettruslene vi har i dag
  Besvart: 11. okt. 2012 12:48
 30. Modern UI og Desktop

  Spørsmål fra Nicolai:

  Hei
  Når Modern UI Apps åpnes fra Desktop (f.eks. video, bilde, pdf-leseren) så er det rimelig teit at du havner i Modern UI startskjermen når man trykker på ALT+F4 når man ikke var der i utgangspunktet.

  Dobbel skjerm, hvorfor kan man ikke ha Modern UI startskjermen på skjerm 1 og Desktop på skjerm 2. Det fungerer å ha Modern UI App åpent på skjerm 1 og Desktop på skjerm 2, men altså ikke startskjermen.

  Modern UI Apps (f.eks. PDF leseren) kan ikke åpne filer fra mapper som er Symbolic Link mot nettverksstasjoner. Da får man feilmelding om at filen ikke eksisterer.

  Det er slike småting som gjør det irriterende å bruke.

  Svar:
  Her er vi ganske så enige
  Besvart: 11. okt. 2012 12:54
 31. Win 8RT

  Spørsmål fra Rolf Krystad:

  Hei, ser med spenning fram til WIN 8. Kan eksisterende Android nettbrett innstallere Win 8RT?

  Svar:
  Har ikke sett noen som har gjort dette og det vil hvertfall ikke være støttet offisielt.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:54
 32. Omtimeres for 8 kjernes prosessorer?

  Spørsmål fra avicii ft. skrillex:

  Vil Windows 8 optimeres for 8 kjerners prosessorer, derrav navnet Windows 8?

  Svar:
  Navnet har ingenting med dette å gjøre, men Windows 8 har naturligvis støtte for flerkjerneprosessorer.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:56
 33. Windows 9

  Spørsmål fra Slenderman:

  Når kommer Windows 9 så jeg slipper å bruke Win8?

  Svar:
  Vi tror denne vil komme i 2015. Inntil da er det ingen som tvinger deg til å bruke Windows 8, men ligg unna XP!
  Besvart: 11. okt. 2012 12:58
 34. os

  Spørsmål fra Tor:

  Hvorfor bruke Windows 8 når man har Osx og Ubuntu?

  Svar:
  For bedriftsbruk er Windows overlegent disse to. Når det gjelder hjemmebrukere blir det smak og behag.
  Besvart: 11. okt. 2012 12:59
 35. Regelen

  Spørsmål fra Leon Ardo:

  Sånn ca hele veien fra en tidlig tid har annet hvert OS vært bra for Microsoft, xp var bra, vista var dårlig, win7 er bra, holder win8 samme tradisjonen eller brytern den Microsoft sin lange tradisjon?

  Svar:
  Windows 8 bryter med det du sier her. Vi har tidligere brukt å anbefale å vente til første servicepack før man oppgraderer til nytt OS, men med Windows 8 gjør vi ikke dette.
  Besvart: 11. okt. 2012 13:06

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen