Søker testpersoner til gratisringing

Mobilselskapet Comcom trenger hjelp til å få brukt opp reklamekronene som ivrige annonsører nå begynner å sende deres vei. Lokkemiddelet er gratis mobilbruk i ett år, dog med en øvre grense på 2000 kroner i måneden.

Konseptet som skal testes ut handler om reklamefinansiert mobiltelefoni, og nå ønsker de å hanke deg inn som kunde slik at du kan være med å teste løsningen før den lanseres for fullt i august.

700-2000 kroner

– I utgangspunktet vil vi sponse testkundene våre med et beløp mellom 700 og 2000 kroner. Disse pengene kan de ringe og sende meldinger for så mye de bare lyster, sier daglig leder Frank Mjøs i Comcom til Mobilen.no.

Selskapet søker i disse dager patent på teknologien som skal gjøre det mulig for dem å vise reklame på mobilen din, og for deg å ringe helt eller tilnærmet gratis.

Foreløpig er selskapet i en typisk høna-eller-egget-situasjon. Annonsørene vil gjerne plukke fra en rik kundebase når de skal markedsføre sine produkter, og kundene vil gjerne vite hvor mye regningen blir sponset med før de bestemmer seg for å teste løsningen.

Alle kan søke

Tidligere har Comcom gått ut og sagt at de har rundt regnet 5000 kunder. Men når de i dag søker testkunder til en pilotutprøving av det nye konseptet, åpner de for at hvem som helst kan søke. Er du i tillegg mellom 15 og 35 år, så befinner du deg i målgruppa selskapet har definert som den mest attraktive.

– Alt man behøver å gjøre for å melde sin interesse, er å oppgi vanlige personalia, forteller Mjøs.

Detaljene rundt dette kan du lese mer om på Comcoms hjemmesider.

Ny mobiltelefon

Ifølge Comcoms hjemmesider blir alle testpersoner tildelt en ny mobiltelefon ved inngåelse av kundeforholdet.

– Vi håper å kunne få plass til alle som melder sin interesse, men ettersom det dreier seg om en pilotfase kan vi ikke garantere dette. Personer som ikke får nyte godt av gratistilbudet i første omgang, vil være de første som kontaktes ved kommersiell lansering, avslutter Mjøs.

De som får være med i testfasen, plikter å jevnlig rapportere om sine erfaringer med løsningen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen