Søk i arkivene med mobilen

Alternativ tekst mangler

Har du noen gang vært på et viktig møte, bare for å oppdage at du har glemt halvparten av de viktige papirene? En ny tjeneste fra norske Infofinder redder deg i nøden.

Infofinder har nemlig laget en mobil søketjeneste, som lar deg søke i arkivene til bedriften din, skriver Teknisk Ukeblad. Med tjenesten får du tilgang til alt fra fakturaregister, artikkelarkiv, kontaktnett til registre og andre ting bedriften din har lagret elektronisk.

Trondheim-selskapet har allerede en slik søkemotor for PC, men ble oppfordret av kundene til å slippe alle andre prosjekter for å få laget den samme løsningen til mobiltelefon.

- De mente vi heller kunne utsette alle andre utviklingsprosjekter, så lenge denne kom, forteller administrerende direktør i Infofinder, Lars Morten Nygaard, til Teknisk Ukeblad.

Selskapet har allerede en rekke små og store kunder i Norge. Og nå står utlandet for tur.

- Vi har startet, men 2007 blir et viktig år for oss i Skandinavia, forteller Nygaard. Foreløpig lanseres produktet gjennom eksisterende kunder og forhandlernettverk. Etter hvert satser Infofinder på å etablere egne kontorer utenlands, forteller direktøren.

Vil du lese mer om Infofinders tjenester, kan du besøke selskapets egne nettsider.

(Kilde: Teknisk Ukeblad, Infofinder)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen