Soapbox beta er ute

Alternativ tekst mangler

Micrososoft har sluppet en betaversjon av en tjeneste som skal konkurrere mot tjenester som blant annet YouTube og Google Video.

Tanken er at brukere skal kunne sende inn sine egne videoer. Andre selskaper har hatt stor suksess med lignende tjenester, og nå ønsker også Microsoft å være med på bølgen. YouTube hadde 34 millioner besøkere i august ifølge selskapet Nielsen/NetRatings, mens MSN Video hadde 12 millioner besøkere.

Soapbox er en utvidelse av MSN Video, og Microsoft håper at brukere av Windows Live Spaces og Messenger vil fort bli ivrige brukere til tross for at denne type tjenester slett ikke er noen nyhet.

Soapbox-brukere vil kunne gi videoen karakterer og legge inn kommentarer, lage RSS-feeds og dele lenker via e-post. Det er satt en øvre grense på 100 MB på videoene. Soapbox, som fortsatt er i betaversjon, vil være en integrert del av andre tjenester i Windows Live-serien.

Tjenesten Soapbox skal virke både med Internet Explorer 6 og Firefox under Windows XP og Mac OS X. Bruk av Soapbox krever fortsatt en invitasjon fra utvalgte brukere, men Microsoft skal snart åpne for at alle brukere skal kunne invitere hvem som helst for å delta i tjenesten.

Adressen til Soapbox er soapbox.msn.com, og den endelige versjonen skal etter planen lanseres i løpet av seks måneder.

(Kilder: Betanews, Cnet, BBC)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen