Snør det, vekker den deg tidligere

Snør det, vekker den deg tidligere

Denne gratisappen kan være kjekk å ha i vinter.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Selv om det har vært en mild vinter så langt i store deler av landet, vil nok snøen dale hyppigere i månedene som kommer. Parkerer du bilen din ute, kan du også se frem til morgener der du må skrape rutene før du kommer deg av gårde.

Nå har det kommet en ny gratisapp kalt Winter Wake-up til iPhone og Android som vekker deg tidligere dersom det har kommet frost eller snø, slik at du kan beregne ekstra tid til å skrape. Blir det så mye snø over natta at du neppe ønsker å gå ut døra, kan du også stille inn alarmen slik at den ikke går av i det hele tatt.

Når du åpner appen for første gang ber den om å få bruke din lokasjon. Det er en forutsetning at du deler lokasjonen din for at Winter Wake-up skal samle inn riktig værinformasjon, ettersom dette ikke kan stilles manuelt. Har du GPS aktivert på mobilen brukes denne, men ellers brukes såkalt "triangulering", altså nettverksbasert posisjonering.

Vi har ikke kjennskap til hvor godt appen faktisk fungerer, men hvis du har for vane å komme for sent på jobb om vinteren fordi du må skrape bil, kan Winter Wake-up være verdt et forsøk. Appen er i alle fall gratis.

Last ned Winter Wake-up til Android eller iPhone.

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen