Snodig harselas med Sony-reklame
Teknofil

Snodig harselas med Sony-reklame

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Sonys nye lekre maskin Vaio P har fått mye oppmerksomhet på årets CES. Ikke bare ser den bra ut, men den har også funksjoner nærmest tilsvarende en sveitsisk lommekniv. Derimot er ikke alle enige i at størrelsen er noe å skryte av.

Les mer om Sony Vaio P her.

Får plass i en baklomme?
Sony reklamerer nemlig selv med at maskinen kan enkelt dyttes ned i en baklomme. Trolig er dette mest for å kunne plassere litt rumpe på reklameplakatene, for det er ganske tydelig at maskinen ikke kommer ned i baklomma, samme hvor lekker stumpen er.


Japanere harselerer med Sony
Det er det også noen japanske bloggere som har lagt merke til, og de lar ikke muligheten til å harselere med reklamen gå ifra seg. De har derfor lagt ut flere snodige bilder hvor de demonstrerer hvordan både vanlige bærbare Mac-er og PC-er heller ikke får plass i baklomma, samme hvor stor innsatsen er.
Det mest kreative innspillet er helt klart forsøket på å plassere en hel stasjonær maskin i baklomma. Det er unektelig et prosjekt som er dømt til å mislykkes.


Sony er langt fra de første som blir harselert med på denne måten. Tidligere har blandt annet reklamen for Apples maskin Macbook Air fått gjennomgå.

Kilde:

Gizmodo.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen