Sniktitt på Monsters nyeste ørepropper
Teknofil

Sniktitt på Monsters nyeste ørepropper

Inntoget til den digitale musikken gjør at stadig flere av oss har med musikken i lomma. I den forbindelse bruker mange av oss ørepropper, både for å stenge andre lyder ute, men også for og ikke bry sidemannen på vei til jobb.

Vi har tatt en sniktitt på Monsters nyeste ørepropper, Beats by Dr.Dre Tour, som er et samarbeid med raplegenden Dr.Dre. Sammen med lydgjengivelse som gir deg alle detaljer i musikken, lover også produsenten ledninger som ikke lengre vil gi deg kabelsalat.I esken

Når vi pakker opp esken, som i seg selv virker solid og har en fancy lukkemekanisme, finner vi pluggene, ekstra silikonputer, futteral og bruksanvisning.

Som nevnt medfølger det forskjellige størrelser på silikonputene, slik at du har mulighet til å finne den størrelsen som passer deg. Du har to typer puter i form av vanlige runde puter, men også puter som minner litt om et juletre, som gradvis blir større, og kanskje er enklest valget for noen.Ny ledning
De nye øreproppene fra Monster kommer med en ny type kabel, som i motsetning til det normale er flat. Kabelen er ikke spesielt klebrige og kommer i en litt mørkerød farge, men er nokså store i forhold til normale ledninger.

Fordelen med denne formen på ledningen skal altså da være at ledningen er fri for problemer med knute på tråden, i følge produsenten. Med det lille vi har testet øreproppene, har vi ennå ikke hatt nevneverdige problemer med at ledningene vikler seg inn.Passform og lyd

Førsteinntrykket av selve øreplugghusene er bra og de virker både solide og robuste. Pluggene sitter godt så fort du finner de putene som passer deg best, og ledningene med tilkoblingen virker også solid satt sammen.

Med musikk både fra Dr.Dre og Pink Floyd klar til dyst på Iphonen, kobler vi til øreproppene. Umiddelbart lever de opp til hva esken lover om ekstrem bass, og du får virkelig vridd trommehindene. Tiltross for den kraftige bassen henger både mellomregisteret og diskanten godt med, og virker godt oppløst.Kort fortalt

Monsters Beats by Dr.Dre Tour byr på en ny type ledning, som etter vår mening fungerer tilfredsstillende med tanke på at den ikke lett vikler seg inn, selv om ledningene i seg selv er noe store. Øreproppene har en ok passform, og det medfølger forskjellige silikonputer, slik at du nokså sikkert finner størrelsen som passer deg.

Lyden i proppene er kraftig, med en meget god bass og godt oppløst bredde i lyden. Disse passer først og fremst deg som liker kraftig bass. Et praktisk futteral medfølger, slik at du kan oppbevare proppene dine beskyttet. Selve prisen på proppene er rundt 1700 kroner.


Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen