Sniktitt på kommende BenQ-modeller

Vi har kikket på informasjonen, og håper det er hold i ryktene. Om så er, kan vi vente oss flere godbiter under BenQ-Siemens-merket.

Venus med FM-sender
Benq-venus-Ã¥pen-250
Den mest spennende er designmobilen Venus C3. Dette er en slank foldemobil med utvendige betjeningstaster integrert i designen på en måte vi ikke har sett tidligere. Mobilen har en innbygget FM-sender, så du kan spille av musikken du har lagret på en vanlig FM-radio i bilen eller hjemme.

Venus C3 inneholder ellers en stemmemelding som kan tilpasses etter innringeren. Mottar du samtaler fra utlandet kan telefonen automatisk skifte til en engelsk talemelding. Mobilen er ellers et lite kunstverk i børstet står og herdet glass.

Cupid
Ben-q-Cupid-250

Cupid er en modell beregnet på business-markedet. Den har såkalt ”easy key”-funksjon, som skal gjøre det enklere å betjene mobilen. Cupid har en ekstra stor skjerm, og er en skyvemobil.

Hermes
Benq-Hermes
Hermes er en enklere mobiltelefon som etter sigende skal revolusjonere MP3-mobilene med et nytt brukergrensesnitt. Modellen kommer i et utvalg forskjellige farger. Hvor mye minne den har vet vi ikke.

Ulysses
Benq-Ulysses
Ulysses B1 er en tynn mobiltelefon med 3G. Den har to kamera, er utstyrt med stor skjerm og har deksler i metall.

Lanseringen av disse mobiltelefonene skjer i Barcelona neste uke. Da vil vi også få flere detaljer om hva de ulike modellene er gode for. Vi gleder oss allerede.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen