Test

Sniktitt på Acer Ferrari 1000

Acer Ferrari 1000 er den første Ferrari-modellen som ikke har en vekt rundt tre kg og en 15-tommers skjerm. 1000-modellen har et langt mindre kabinett og en 12,1-tommers bredformatskjerm. Mens de tidligere modellene hadde et Ferrarirødt skjermlokk, har de senere modellene fått et skjermlokk i karbonfiber. I tillegg har maskinen noen områder med rødt for å skille seg ut fra de vanligste maskinene.

Maskinen vi har hatt til test i noen få dager er ikke en produksjonsmodell, slik at denne sniktitten ikke blir å anse som en fullverdig test. Maskinen var utstyrt med det meste man kan ønske, nemlig en AMD Turion X2 TL60-prosessor (2 GHz), 2 GB DDR2-667 minne, 160 GB harddisk, 802.11n (draft) trådløst nettverk og ellers den vanlige funksjonaliteten man finner i bærbare maskiner. Dette er svært imponerende spesifikasjoner når vi vet at vekten på maskinen er på lave 1,6 kg.

Maskinen blir også levert med litt ekstrautstyr som vi ikke ser hos så mange andre produsenter. Ferrari 1000 blir levert med to batterier (24 Wh og 57 Wh), trådløs optisk mus (Bluetooth), Bluetooth-telefon (PCCard formfaktor) og en liten veske til å huse maskinen og ekstrautstyret.

Takk til Acer for utlån av maskinen.

Acer Ferrari 1005WTMi XP   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen