Sniktitt
(Bilde: Jørgen Elton Nilsen)

Vi har testet nye Oculus Rift – og den er fantastisk

Vår utsendte mistet rent pusten av de oppdaterte VR-brillene.

Hardware.no (Las Vegas): Da jeg først testet Oculus Rift påsto jeg i etterkant at det ikke kunne bli stort råere. Etter å ha besøkt CES-messen i Las Vegas har jeg nå ingen problemer med å innrømme at jeg tok feil. Det kan nemlig bli råere. Man kan for eksempel bruke Oculus Rift med en OLED-skjerm i Full HD, med skarpere bilder enn tidligere, og med sporing av hvor hodet befinner seg.

Det er akkurat dette jeg nå har fått prøve bak lukkede dører hos Oculus VR på CES.

I videoen nedenfor kan du se et intervju med Oculus VRs Joseph Chen, og se hvordan det gikk da vi testet ut brillene.

Det er lenge siden jeg først ble bergtatt av Oculus Rift i en primitiv utviklerversjon. Etter å nå ha testet den langt mer raffinerte Crystal Cove-prototypen stiller jeg meg helhjertet bak alle oppfordringer om å vente til forbrukerversjonen er ferdig. Hvis du klarer å dy deg.
Det er lenge siden jeg først ble bergtatt av Oculus Rift i en primitiv utviklerversjon. Etter å nå ha testet den langt mer raffinerte Crystal Cove-prototypen stiller jeg meg glatt bak oppfordringene om å vente til forbrukerversjonen er ferdig. Hvis du klarer å dy deg.Foto: Hardware.no

Som Hardware.no sin uoffisielle Rift-ansvarlige har jeg utforsket mulighetene Riften byr på siden vi først kom over den. Jeg har «flytimer» nok med utviklermodellen til at jeg ville blitt sertifisert pilot om den hadde vært et rutefly, og kan derfor sannsynligvis beskrive innsiden av linsene i søvne.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (9)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen