Vi fikk prøve Samsung Flip

Sniktitt Samsung Flip

Vi fikk prøve Samsung Flip (Ole Henrik Johansen / Tek.no)

Denne flipboarden er heldigital

Puster dette liv i en gammel traver?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Las Vegas / Tek.no: Samsung lanserer the Flip, et heldigitalt flipboard som lar deg ta steget over fra papir til en digital skjerm. Og det betyr at du har langt flere muligheter. 

Mens papir-utgaven er nådeløs om du skriver noe feil, kan du med Flip enkelt vise ut blunderen og starte på nytt.

Brukes sammen med for eksempel mobilen

Når du tar ut pennen fra holderen våkner Flip, og du kan starte å bruke den. Har du for eksempel et bilde på telefonen din du vil bruke sammen med notarer kan denne enkelt hentes opp ved at du legger telefonen inntil en NFC-modul på siden av enheten. 

For å begynne skrive bruker du altså pennen, som også kan snus slik at du får en tykkere strek. Endestykket kan også brukes til å markere over vanlige streker eller tekst. Det kan være inntil fire stykker som kan skrive på skjermen samtidig. 

Om du trenger forskjellige farger på streken så kan du endre dette ved å holde tuppen av pennen inne mot skjermen. Da kan du velge mellom fem forskjellige farger. 

VI fikk så vidt prøve pennen, og presisjonen virker å være ganske så lik som med for eksempel en Note-telefon. Med andre ord er det ikke noe problem å gjøre nøyaktige tegninger eller notater på denne. 

Visk vekk med hendene

Med tradisjonell flipboard må du stryke over eller starte på nytt om du skriver noe feil. Dette slipper du med Flip. Skulle du bomme litt på en stavelse kan du bruke fingeren for å viske vekk ordet eller strekene. 

Skulle du ha behov for å fjerne mer av gangen kan du bruke hele håndflaten til å tørke vekk skrift eller kruseduller. 

Når du er ferdig for dagen, eller vil dele notatene du har laget, kan du via en meny velge å sende arbeidet som et vedlegg eller lagre det på USB eller i skyen, samt skrive det ut. 

Skjermen kan dessuten enten brukes stående slik vi fikk demonstrert den, eller så kan hele skjermen vinges sideveis så den blir som en tradisjonell TV. I tillegg følger det altså med et stativ. 

I farten fikk vi ikke vite når Samsung Flip kommer, eller hva den koster. 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen