Snarvei til Internett og MMS

Dangaard Telecom og SmartPhones Telecom har nemlig laget det de selv kaller en operatørkonfigurator. Ved hjelp av denne kan du enkelt klargjøre mobiltelefonen din for bruk i både Telenor, Netcom og Tele2 sine nett.

I stedet for å måtte legge inn nye modemtilkoblinger, brukernavn og passord manuelt etter en 25 punkts liste, kan du nå enkelt og greit laste ned en programfil som tar seg av dette for deg.

Plug&Play
Du laster konfiguratoren ned til skrivebordet på datamaskinen din, kobler telefonen til datamaskinen og venter til ActiveSync er klar, og etter et kjapt klikk, og aksept av lisensavtale, legger programmet seg på telefonen din.

Siste skritt på snarveien er å aktivere konfiguratoren, som blir liggende i programmappen på telefonen din. Her får du velge hvilken operatør du vil sette opp mobilen til.

- I fremtidige utgaver av programvaren til telefonen vil denne konfiguratoren være forhåndsinstallert, sier markedskonsulent i SmartPhones Telecom Alexander Dreyer Johnsen til Mobilen.no


Inntil videre fungerer konfiguratoren bare på de nyeste Qtek-modellene med operativsystemet Windows Mobile 5.0 (Qtek 9100, Qtek 9000, Qtek 8310 og Qtek 8300), men til gjengjeld kan du som har kjøpt iMate-versjonen av de samme modellene bruke samme konfigurator.

 

Operatørkonfiguratoren kan du laste ned her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen