Snart surfer du gratis på flyplassene

Snart surfer du gratis på flyplassene

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Fra mai, og senest i løpet av juni 2011, innfører Avinor gratis internettilgang på alle de største flyplassene i Norge. Andre flyplasser i Norge skal få det samme tilbudet etter hvert.

– Dette er svar på et klart krav fra passasjerene. I dag er internettilgang en selvfølge uansett hvor man befinner seg, og å gjøre det gratis har vært et veldig sterkt ønske fra flyplassbrukerne, sier direktør for marked og kommersiell utvikling i Avinor, Øystein Høsteland Sundby, til Aftenposten.

En påloggingskode, som trengs for å koble seg flyplassnettet, skal det være mulig å få i alle skranker og utsalg på flyplassene.

– I starten vil vi måtte innføre en begrensning i tiden brukerne kan benytte nettverket, uten at vi har tatt stilling til hvilke tidsbegrensninger som skal gjelde. De fleste oppholder seg tross alt ikke veldig lenge på en flyplass, sier Høsteland Sundby.

De to privateide flyplassene her i landet, Moss lufthavn Rygge og Sandefjord lufthavn Torp, har allerede det samme gratistilbudet. Det kan også nevnes at brukere med bedriftsavtale med eksempelvis Telenor har det vært mulig å surfe på brukernavnet på jobb, uten å måtte betale ekstra.

På de fleste andre europeiske lufthavner må man betale for en slik nettilgang. Blant unntakene er Hellas og den nederlandske flyplassen Schiphol.

(Kilde: Aftenposten.no)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen