Snart slutt på samarbeidet?

Det har lenge versert rykter om at Sony Ericsson nærmer seg en krise av Motorola-proporsjoner, og at Sony ønsker å avslutte eller begrense samarbeidet med svenske Ericsson. For mange mobilinteresserte i Norge har dette kanskje vært litt overraskende ettersom selskapet er tilsynelatende opplever suksess på det norske markedet.
 
Sitasjonen ellers i verden er imidlertid på langt nær like bra som i Nord-Europa, og nå uttaler Sony-sjef Howard Stringer at noe må gjøres for å redde det svenskjapanske samarbeidet, og det raskt. Hvis dette ikke skjer, antyder Stringer at det kan bli aktuelt å oppløse Sony Ericsson, ifølge Reuters.
 
Kommunikasjonsproblemer
Sonys totale overskuddsprognose ble nylig senket med 17 prosent for inneværende år, og det er Sony Ericsson som får mesteparten av skylden for dette. Ifølge Reuters innrømmer Stringer overfor den tyske avisen Die Welt at Sony og Ericsson har samarbeidsproblemer.
 
- Vi må jobbe sammen igjen, slik vi gjorde for to år siden. Hvis ikke må Sony Ericsson finne en egen løsning, sier Stringer.
 
- Vi er alltid opptatt med diskusjoner og forhandlinger. Vi og Ericsson diskuterer måter å få Sony Ericsson så fremgangsrikt som overhode mulig, avslutter han.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen