Snart klart for dagen@ifi 2007

<em>Fra dagen@ifi 2006. Bilde: dagen@ifi</em>
Fra dagen@ifi 2006
Foto: Eivind Hasle Amundsen

Dagen@ifi arrangeres på Universitetet i Oslo (UiO) den 25. oktober, for femte år på rad. I sammenheng med jubileet er det i år et større arrangement enn noen gang før. Hele dagen er stappfull av foredrag, konkurranser, standup og andre festligheter.

Bak arrangementet står 11 ivrige studenter fra de forskjellige studentforeningene i IFI (Institutt for informatikk). På selve dagen vil det være rundt 80 personer fra IFI som sørger for at arrangementet går av stabelen etter planen.

Programmet

programmet står blant annet vi nevne 11 foredrag, stands fra 21 bedrifter, samt at 8 forskningsgrupper og alle studentforeningene ved IFI blir representert. Blant bedrifter som blir representert kan vi trekke frem store navn som Google, FAST, Tandberg, Telenor, Accenture, Opera Software og StatoilHydro.

For å åpne dagen kommer fornyingsminister Heidi Grande Røys sammen med instituttleder Morten Dæhlen. Det vil bli servert gratis mat kl 11 (baguetter), kl 15 (marsipankake) og kl 18 (pizza).

Kvelden rundes av med 2 DJ-er som spiller musikk, mens det vil være mulig å spille blant annet singstar, poker og guitar hero. Det blir også arrangert konkurranse med Xbox 360 på storskjerm.

Foredrag

Fra rundt kl 12 til 18 blir det holdt foredrag i to auditorier. Av spesielt interessante kan vi trekke frem Geodata: Web 3.0, som skal snakke om hvordan kartdata kan brukes til å forme hvordan vi bruker Internett i fremtiden.

Google kommer for å fortelle om sine nettapplikasjoner, og videre er det et foredrag om hvordan man lager en flightsimulator på 60 minutter av Systems in motion. Tandberg kommer også for å snakke om utvikling av et norsk videokonferansekamera i verdensklasse.

Det gjøres oppmerksom på at messen er åpen for alle - også de som ikke har noen tilknytning til UiO.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen