Snart kan Vista oppdateres

Windows Vista har fått mye kritikk siden det kom på markedet i 2007. Microsoft har i ettertid rettet opp en del av de manglende kritikken har pekt på. Nå vil de gjøre operativsystemet enda bedre.

Jobber med storoppdatering
Microsoft ruller denne uken ut betaversjon av Service Pack 2 til Vista som skal testes ut av en utvalgt gruppe personer med høy IT-kompetanse. Denne pakken vil inneholde en rekke oppdateringer til operativsystemet, men oppdateringen er kun på prøvestadiet. Om du får tak i en versjon av denne via nettet eller andre kilder bør du derfor ikke installere dette på en maskin du bruker i jobbsammenheng.

Ifølge Cnet News vil denne oppdateringen inneholde støtte for avspilling av Blu-Ray, støtte for Bluetooth 2.1 og Windows Search 4.0, en nyere og raskere versjon av søketjenesten i operativsystemet.

Bør du satse på Service Pack 2?
Foreløpig er det som sagt kun en testversjon av oppdateringen, og mest sannsynlig har denne flere feil og mangler som må rettes opp før den ferdige versjonen lanseres. Microsoft selv mener Windows Vista med Service Pack 1 er et operativsystem som holder mer enn godt nok.

- Jeg vet mange vil spørre seg "skal jeg vente til Service Pack 2?". I realiteten er Windows Vista med Service Pack 1 et flott plattform som er tilgjengelig både på nye maskiner og tilgjengelig for gratis nedlastning for systemer som kjører "gull"-utgaven av Windows Vista. Selv om vi vil anbefale Service Pack 2 når den offisielt lanseres, så er det beste systemet i da Windows Vista med Service Pack 1, sier Windows direktør Mike Nash, ifølge Cnet News.

Den offisielle versjonen av Service Pack 2 skal etter planen lanseres tidlig i 2009.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen