Snart kan du tippe på iPhone og Android

Nesten 30 000 nordmenn bruker Norsk Tippings mobilspill regelmessig, men ingen av dem er Android eller iPhone-brukere. For har du en HTC Desire eller iPhone 3GS og vil laste ned applikasjonen som gjør at du kan tippe og spille lotto med mobilen, får du beskjed om at det ikke går.

Du får også beskjed om at en applikasjon til Android og iPhone kommer i henholdsvis starten av juni og slutten av september.

I skrivende stund er datoen 4. juni, og fotball-VM seks dager og åtte timer unna. Det går fortsatt ikke an å laste ned Norsk Tippings mobilapplikasjon til Android, men ifølge Norsk Tipping er den bare dager unna.

- Vi lanserer mobilspill på Android-plattformen i forbindelse med VM, og er veldig glade for det, sier Pål Bergersen, leder for mobil i Norsk Tipping, til Mobilen.no.

Kommer til VM
I løpet av VM kan det kanskje bli ekstra aktuelt å bruke mobilen til å levere spillene dine. Kampene går tett og hvis du vil ha litt ekstra spenning rundt en kamp du skal se på TV, kan det være greit å slippe å løpe til nærmeste kommisjonær mens lagene varmer opp. 

- Oddsen og Tipping er produkter som er sterkt knyttet til fotballen og fotball-VM. Med mobilspill fra Norsk Tipping kan du faktisk levere tipsene dine selv om du er på plass i Sør-Afrika! Norsk Tipping tror at fotball-VM er en glimrende anledning til å snakke om mobilen som mulig kanal for spill og resultater, og det vil bli mange gode spillobjekter i forbindelse med VM, sier han videre.

Les også: Se fotball-VM på hytta

Hva med iPhone?
Antallet iPhone-brukere i Norge nærmer seg en halv million, og det er en veldig betydelig målgruppe for Norsk Tipping. Likevel har en spillapplikasjon latt vente på seg. De har nemlig ikke kunnet bruke Apples løsninger for identifikasjon og betaling, samt at Apple foreløpig har nektet å tillate pengespillsapplikasjoner i App Store. Norsk Tipping jobber derfor med en alternativ løsning:

- Vi har valgt å utvikle en ny ID-løsning som er tilpasset den mobile kanalen og alle leverandører av smarttelefoner. Dette arbeidet er vi snart i mål med. Planen vår er å lansere for iPhone i september, forteller Bergersen.

- Vår første App fra Appstore vil derfor antakelig ikke inneholde muligheten for å spille. Vi har i stedet lagt ned mye krefter i å lage en løsning for Safari-browseren - eller Chrome, for den sags skyld - på mobilen, legger han til.

Guide: Slik leverer du tippekupongen digitalt

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen