LG lanserer tre nye brillemodeller i flere ulike farger.
LG lanserer tre nye brillemodeller i flere ulike farger.

Snart kan du se 3D med stil

LG lanserer nye briller i samarbeid med kjent designer.

Det Sør-koreanske selskapet LG lanserte i dag sin nyeste kolleksjon av 3D-briller. Brillene er designet av den kjente brilledesigneren Alain Mikli, og vil bli introdusert til markedet i begynnelsen av 2012.

Tre nye modeller

De nye 3D-brillene skal være både lettere og mer komfortable å bruke enn dagens 3D-briller, og kan tilby ting som kurvet glass og enklere rammer. 3D-briller er altså ikke lenger ment som et slitsomt tilbehør til 3D-TV-en, men heller som et motetilbehør, ifølge LG.

F310 er brilleparet som ser "vanligst" ut, og skal veie 20 prosent mindre enn fjorårets standard LG-briller. F320-brillene er perfekte for de som allerede bruker briller, og kan enkelt festes på andre briller. F360 er både tynne og lette, og har gjort selve glasset så stort som mulig for å gjøre 3D-følelsen så komplett som mulig. Alle modeller vil komme i ulike farger.

– Sammenliknet med aktive 3D-briller er LGs 3D-briller langt mer komfortable og rimelig priset. Det gjør dem langt mer egnet for store grupper og hele familier som vil se på 3D-programmer og filmer sammen, forteller sjefen for LGs underholdningsavdeling, Havis Kwon.

Les også: Aktiv eller passiv 3D?

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen