Snart får flere Samsung-mobiler ICS

Snart får flere Samsung-mobiler ICS

Oppdatering til Galaxy SII og Note kommer i begynnelsen av 2012.

Samsung avslører nå oppdateringsplanene sine for deres Galaxy-enheter. Først ut er Galaxy S II og Galaxy Note, som vil få Android 4.0, også kjent som Ice Cream Sandwich, i løpet av det første kvartalet i 2012.

Oppdaterer hele Galaxy-serien

I dag bruker både Galaxy S II og Galaxy Note Android 2.3, men har kraftig nok maskinvare til å takle den nyeste oppdateringen fra Google. Hvilken mobil som vil bli oppdatert først, og akkurat når i tidsperioden det vil skje er ikke oppgitt.

Samsung oppgir også at de vil oppdatere resten av Galaxy-serien, men dette vil ikke skje før etter at Galaxy SII og Galaxy Note har blitt oppdatert. Enhetene dette gjelder er Galaxy R, Galaxy Tab 10.1, Galaxy Tab 8.9, Galaxy Tab 7.7 samt Galaxy Tab 7.0 Plus.

For disse vil Samsung komme med separate annonseringer, og utrullingen vil antageligvis bli påvirket av markedssituasjonen og lokale operatører.

Ice Cream Sandwich

Android 4.0 vil komme med en rekke forbedringer. Den vil først og fremst gjøre operativsystemet likt for både nettbrett og mobiler, og har forbedret ting som nettleser, kamerafunksjon, kjøring av flere programmer samtidlig, NFC-støtte og større kontroll over nettbruk.

Les mer om de nye funksjonene i Ice Cream Sandwich

(Kilde: Samsung Tomorrow)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen