Snart én milliard nedlastinger i App Store

Apples populære programvarebutikk App Store til Iphone og Ipod Touch når snart en milliard nedlastinger på verdensbasis. Apple utlover nå en premie til den som laster ned applikasjon nummer en milliard. Du kan også delta ved å fylle ut dette skjemaet

Samlet verdi: 93 000 kroner

Den heldige får en bærbar datamaskin, toppmodellen Macbook Pro, med 17 tommers skjerm, en Ipod Touch med 32 GB minne, og et gavekort for musikknedlasting gjennom Itunes. Gavekortet lyder på 10 000 dollar, som er nesten 67 000 kroner med dagens kurs, og bør gjøre det mulig å utvide musikksamlingen din en god del. 

Det hele har en samlet verdi på 93 000 kroner, om vi tar for oss prisene i Apples norske nettbutikk.

Det er naturligvis ikke bare amerikanere som kan vinne konkurransen, så det kan vel så gjerne være en nordmann som blir den heldige. Vinneren blir kontaktet over telefon eller e-post innen tre dager etter applikasjon nummer én milliard er lastet ned. 

Om du tar en titt på telleren på Apples nettsider, ser du imidlertid fort at sannsynligheten for å vinne er ganske liten. Bare på tre sekunder er hundre applikasjoner lastet ned på verdensbasis, om vi skal tro telleren.

(Kilde: Apple, Slashphone)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen