Snart AMD Athlon 64 3600+?

Hovedkortprodusenten ECS har kanskje foregrepet begivenhetenes gang i dag, etter at den postet informasjon om en uannonsert prosessor fra AMD på hjemmesidene sine. AMD Athlon 64 3600+ med sokkel 939 vil legge seg midt på treet blant de tre tilgjengelige 939-prosessorene fra AMD.

Den vil få lavere klokkehastighet enn Athlon 64 3800+, men større L2 cache - som kan gjøre den omtrent like rask som storebroren (som har halvparten). I følge X-Bit Labs, kan prosessoren være en FX-prosessor i forkledning - en nedklokket versjon av Athlon FX-53. Dette på grunn av hurtigbufferet og støtten for 1 GHz HyperTransport.

Informasjonen om prosessoren ble postet på listen over støttede prosessorer for Elitegroups Kv2 Extreme-hovedkort med sokkel 939 i morgentimene i dag. Kort tid etter X-bit Labs sin rapport, ble den derimot fjernet igjen, og det er ingen spor etter prosessoren på sidene deres akkurat nå.

Når hovedkortprodusentene begynner å poste informasjon om støtte for nye prosessorer, pleier det derimot å innebære at de nye prosessorene er like rundt hjørnet.

(Kilde: X-Bit Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen