Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. (Bilde: Espen Irwing Swang, Tek.no)

Apple Watch 2.0 skal være på vei

Settes i produksjon i vår, ifølge ny kilde.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det virker kanskje som om det var i går, men snart er det altså ett år siden Apple lanserte sin smartklokke, Apple Watch. Dermed begynner det naturlig nok å bli på tide med en ny versjon, og nå melder GSMArena om at nettopp Apple Watch 2.0 kan være på vei ganske snart.

Det var nettsiden Digitimes som først meldte om ryktet, som visstnok skal komme fra kilder «...høyt oppe i forsyningskjeden...».

Ifølge disse kildene skal masseproduksjonen av Apple Watch a là 2016 settes i gang en eller annen gang i løpet av andre kvartal 2016 – altså i løpet av april, mai eller juni. Tidligere har andre kilder meldt om at produksjonen ville starte allerede i slutten av januar, men det ser altså ikke ut til å stemme.

Forventer lave salgstall

Videre snakker kildene om noe som strengt tatt ikke er så veldig overraskende – nemlig at den kinesiske industri-giganten Quanta vil stå for produksjonen av klokka også i år.

Dette er dagens utgaver av Apple Watch.
Dette er dagens utgaver av Apple Watch. Foto: Apple

Grunnen til at dette er interessant er fordi Apple visstnok skal ha undersøkt mulighetene for å dele produksjonen mellom både Quanta og konkurrenten Foxconn.

Dette vil altså ikke skje, hovedsakelig fordi Apple rett og slett ikke venter å selge spesielt store volum av den nye smartklokken. Eller, ihvertfall ikke spesielt mye mer enn den nåværende generasjonen allerede har solgt. Opprinnelig hadde selskapet stor tiltro til nettopp dette produktet, men skal ha nedjustert forventningene både i 2015 og nå sist i januar.

Noen forventet lanseringsdato for nye Apple Watch er foreløpig ikke kjent.

Få også med deg testen vår av klokka:
Slik er Apple Watch i bruk »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen