Dette er det nyeste lekkede bildet av det som skal være LG V30.
Dette er det nyeste lekkede bildet av det som skal være LG V30. (Bilde: OnLeaks)

Snart skal LG avsløre sin nye toppmodell V30 – slik ser den trolig ut

Har avslørt tidspunktet for avdukingen i ny teaser.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det er ventet at LG skal lansere sitt nye flaggskip V30 en gang i løpet av høsten, men hittil har vi ikke fått så mange hint om når vi kan få se den nye mobilen. Som blant andre Engadget melder foreligger det imidlertid nå endelig et tidspunkt.

LG har nemlig sendt ut en teaser som indikerer at V30 vil bli vist frem på et arrangement i Berlin den 31. august, altså rett før IFA-messen starter. I så fall er det altså ikke lenge til vi omsider får se hva LG har i ermet denne gangen.

Har dukket opp bildelekkasje

Det finnes ikke så mange opplysninger om det nye flaggskipet ennå, men i mai i år dukket det opp noen bilder fra den kjente ryktemakeren Evan Blass som angivelig skal vise LG V30, dog trolig i en tidlig utgave som ikke er representativ for den endelig versjonen.

Nettstedet MySmartPrice og Twitter-kontoen OnLeaks slapp imidlertid et nytt knippe bilder av det som skal være LG V30, som trolig ligger nærmere virkeligheten. Ifølge OnLeaks' kilder skal mobilen få en skjerm på rundt 6 tommer, trådløs lading og dobbel kameraløsning og fingeravtrykkleser på baksiden.

Etter bildene å dømme vil mobilen ha klare likhetstrekk med LGs forrige toppmodell G6 når det gjelder design, med blant annet de samme avrundede hjørnene og en noenlunde lik plassering av kamera og fingeravtrykkleser. 

Maskinvaren er uvisst, men som Engadget peker på er det nok sannsynlig at mobilen får den nye Snapdragon 835-brikken om bord, i likhet med mange andre toppmodeller den siste tiden. Alle detaljene får vi altså forhåpentligvis den 31. august.

Har du lyst på noe rimeligere? Nå har LG også sluppet Q6, som er en slags miniversjon av LG G6 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen