Neste uke får du ny Windows
(Bilde: RoSonic/Shutterstock.com)

Neste uke får du ny Windows

Dette er nytt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft har begynt å rulle ut en rykende fersk oppdatering til betatestere som er såkalte «Fast ring»-medlemmer i Windows Insider-programmet. 

Ifølge et blogginnlegg fra Microsoft dreier oppdateringen (Build 10586) seg først og fremst om feilrettinger og generelle forbedringer. Men det kan likevel se ut til at det er snakk om en ganske stor og viktig oppdatering.

Ifølge nettstedet Winbeta er Build 10586 det som skal være den endelige versjonen av hovedoppdateringen Microsoft kaller «Threshold 2».

Integrert Skype

Winbeta skriver at Threshold 2 vil inneholde en rekke forbedringer og nye funksjoner. En av de største nyhetene er en ny meldingsapp som integrerer Skype-funksjonene. Denne har vært tilgjengelig for betatestere en liten stund, men med Threshold 2 vil altså alle sluttbrukere også få tilgang til den.

Skype-funksjoner vil bli integrert i meldingsappen.
Skype-funksjoner vil bli integrert i meldingsappen. Foto: Microsoft

Meldingsappen støtter Skypes tekstbeskjeder, video- og stemmechat. I tillegg vil innkommende beskjeder komme inn som Windows-varsler, og du kan svare på dem uten å åpne appen.

I tillegg vil Threshold 2 inneholde forbedringer i brukergrensesnittet og i nettleseren Microsoft Edge. Operativsystemet skal også ha blitt raskere og mer stabilt, og nedlasting fra appbutikken Microsoft Store skal oppføre seg mer stabilt enn tidligere. 

Du finner en komplett oversikt over feilrettingene hos Microsoft. 

Brukere som ikke er medlem av Windows Insider-programmet vil antagelig få oppdateringen til sine PC-er tirsdag 10. november.

Liker du Windows 10?
Disse Windows 10-tipsene bør alle prøve »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen