Snart kan også mobilvideoene dine bli «kule»
Teknofil
(Bilde: Cinamatic)

Snart kan også mobilvideoene dine bli «kule»

Hipstamatic-skaperne har laget en video-app.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Husker du appen «Hipstamatic»? Det var trolig én av de første appene til iPhone som tilba brukere drøssevis av filtre å legge på bildene de tok, og var for mange et langt mer populært alternativ enn den innebygde fotoappen til Apple. 

I dag har andre apper tatt over fototronen, hovedsakelig Instagram, ved å tilby både mange av de samme filtrene, i tillegg til et enormt nettverk du kan dele bildene i. 

Nå har skaperne bak Hipstamatic laget en splitter ny app som skal gjøre det den originale appen gjorde for bilder, men for video i stedet.

Veldig begrenset bruk

Appen heter Cinamatic, og lar deg ta korte 15-sekundersfilmer som du kan laste opp til en håndfull sosiale nettverk. Cinematic har ingen sosiale funksjoner selv, så her er det utelukkende snakk om å lage korte videoer du kan laste direkte opp til Instagram- eller Vine-kontoen din for å sanke inn lovord og hjerter fra vennene dine. 

Cinamatic koster 14 kroner på App Store, og akkurat som den originale Hipstamatic-appen følger det med en fem filtre du kan bruke på filmene dine. Vil du ha flere kan du kjøpe den for syv kroner stykke. 

I motsetning til Instagrams egne filtre er Cinamatics veldig synlige og på mange måter ødeleggende. Bilder blir revet i fillebiter, hakket opp og limt sammen, gjerne med et par lysglimt spredd rundt på skjermen. 

Bare se på dette eksempelet: 

Noe for deg? I så fall kan du laste ned Cinamatic direkte fra Apples App Store

Hva er best og hva er forskjellen? 
Se duellen mellom Instagram Video mot Vine »

(Kilde: The Verge)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen