Snart kan du velge kanaler selv hos Canal Digital

Snart kan du velge kanaler selv hos Canal Digital

Snart kan du velge kanaler selv hos Canal Digital

Endrer grunnpakken for kabel-TV-kundene.

Canal Digital endrer TV-tilbudet for sine kabel-TV-kunder. Fra og med i høst får du større valgfrihet av hvilke kanaler du vil ha selv i ditt abonnement.

Det er grunnpakken som endres, og den vil bestå av en fast del med de største norske og internasjonale kanalene. Den vil også bestå av en valgfri del hvor du kan tilføye 15 valgfrie kanaler uten ekstra kostnad.

Du setter selv sammen kanalpakken under kundetjenesten "Mine sider". Du kan endre dine valgfrie kanaler hvis du ombestemmer deg, eller om det dukker opp nye kanaler senere. Det er ikke bindingstid på de valgfrie kanalene, og du kan bytte kanaler så ofte du ønsker.

Premiumpakker består

– Vi er glade for å kunne introdusere økt valgfrihet for våre kunder. Ulike hjem har ulike behov, dette tar Canal Digital Kabel-TV hensyn til når vi nå gjør endringer i grunnpakken. Samtidig er det svært hyggelig å kunne tilby et enda bedre tilbud uten ekstra kostnad, sier Haakon Li Dragland, direktør for produkt og strategi i Canal Digital Kabel-TV.

Ikke alle de tidligere tilleggspakkene blir værende. "Familiepakken", "Select", "Sport Select" og "Mine favoritter" forsvinner, mens premiumpakkene fra Canal+, Viasat og TV2 fortsetter å bli tilbudt i tillegg til grunnpakken.

– Vi jobber kontinuerlig med å forenkle produktene våre, men mener fortsatt at kanalpakker er viktig for å kunne tilby et godt mangfold til en rimelig pris. Samtidig vil nå for eksempel barnefamilier kunne velge inn de kanalene som passer for både far, mor og barn inn i grunnpakken. Med andre ord, en grunnpakke som er skreddersydd de individuelle behovene. Denne individuelle friheten vil omfatte alle kunder, også de som har sitt tilbud gjennom et borettslag, sier Dragland.

80 kanaler

Den nye valgfriheten kommer som følge av at Canal Digital gjennomførte en stor oppgradering av sitt TV- og bredbåndsnett høsten 2011.

– Etter høstens oppgradering har vi mulighet til å tilby et enda bredere utvalg av kanaler, og det jobbes nå på spreng for å få nye avtaler med innholdsselskapene på plass. Vi anslår at kundene vil kunne velge mellom cirka 80 kanaler ved høstens lansering, fortsetter Dragland.

Blant de valgfrie kanalene finner du musikk og underholdningskanaler, ekstremsport, fiske, mat, livsstil, barnekanaler og flere nordiske og fremmedspråklige kanaler, deriblant europeiske, indiske, pakistanske, arabiske og russiske.

– Kunder med særlige behov har til nå måttet betale mye for å få tilgang til kanaler som dekker dette behovet, for eksempel fremmedspråklige kanaler. Nå vil de slippe tilleggskostnaden. Det finnes også en rekke kanaler som til nå ikke har blitt tilbudt i markedet fordi pris til kunde har blitt så høy at få har ønsket å kjøpe. Nå ser vi frem til å kunne tilby mange nye nisjekanaler og dermed gi kunden flere valgmuligheter, avslutter Dragland.

Canal Digital nevner ingenting om dette tilbudet blir tilgjengelig for sine parabolkunder også. I første omgang blir det altså bare kabel-TV-kundene som får tilgang til den økte valgfriheten.

(Kilde: Canal Digital)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen