Alt du trenger å gjøre for å aktivere Snapcash er å skrive inn et dollartegn i tekstfeltet, og sendeknappen forvandles til en dollarknapp.
Teknofil
Alt du trenger å gjøre for å aktivere Snapcash er å skrive inn et dollartegn i tekstfeltet, og sendeknappen forvandles til en dollarknapp. (Bilde: Snapchat/Teknofil.no)

Snart kan du sende penger via Snapchat

Sendeknappen forvandles til et dollartegn.

Snart er ikke Snapchat bare en lynmeldingstjeneste ment for å sende selfies og korte videosnutter. Selskapet har nå erklært via en videosnutt at de jobber med å rulle ut en betalingsløsning, kalt Snapcash, skriver The Verge.

Like enkelt som å sende en melding

Funksjonen skal være like enkel å bruke som å sende et vanlig bilde eller en tekstmelding via appen. Brukere kan aktivere Snapcash ved å begynne en tekstmelding med et dollartegn, og så skrive hvor mye penger de vil sende til vennen sin. Den vanlige send-knappen forvandles til en cash-knapp, og pengene blir overført så fort du trykker på den. Enkelt og greit. 

I første runde vil tjenesten kun være tilgjengelig for amerikanere over 18 år. Norge ligger imidlertid helt i verdenstoppen på digitalbetaling, så vi kan håpe det ikke tar altfor lang tid før funksjonen kommer til oss også. 

Snapchat tar seg ikke av betalingen

Selve betalingen i Snapcash-funksjonen blir forøvrig gjort av et tredjepartsselskap, kalt Square. Ettersom Snapchat allerede har vært innvolvert i en sikkerhetsskandale, vil kanskje enkelte brukere føle seg tryggere når de vet at det ikke er Snapchat som har ansvar for kredittkortopplysningene deres. 

Under kan du se Snapchats introduksjonsvideo av Snapchat, som fikk oss til å sjekke kalenderen et par ganger for å forsikre oss om at det ikke er første april i dag. 

Hva synes du om Snapcash? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor.

Snapchat lover å bli bedre: 
Nå skal Snapchat varsle deg om en annen app lagrer bildene dine »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen