Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition.
Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition. (Bilde: Samsung)

Samsung slipper snasen Batman-utgave av toppmodellen sin

Kommer snart i butikkene.

Samsung har for vane å lansere spesialutgaver av toppmodellene sine i begrenset antall, slik de for eksempel gjorde med Iron Man-utgaven av Galaxy S6 i fjor. Nå har Samsung kunngjort en annen lekker spesialutgave med tegneseriehelt-tema.

Denne gangen er det altså nylig lanserte Galaxy S7 Edge som får seg en ny, attraktiv innpakning under navnet «Injustice Edition».

Spesialversjonen lanseres i forbindelse med treårsjubiléet til det populære mobilspillet «Injustice: Gods Among Us», hvor Batman er blant figurene som dukker opp. Mobilen er utformet i samarbeid med det amerikanske filmselskapet Warner Brothers.

Mobilen kommer i en eksklusiv boks.
Mobilen kommer i en eksklusiv boks. Foto: Samsung

Kommer 13. juni - men ikke overalt

Galaxy S7 Edge Injustice Edition skal ifølge Samsung bli tilgjengelig 13. juni i «utvalgte» territorier som skal kunngjøres etter hvert, så det er altså ennå ikke klart hvorvidt den skal lanseres i Norge og hva den vil koste. Om du skulle være ivrig nok er det nok mulig å få tak i den likevel.

Mobilen kommer i en tilsynelatende påkostet boks som også er prydet med Batman-logoen, og det skal dessuten bli mulig å få mobilen bundlet med et par Gear VR-briller, men dette gjelder visstnok bare noen land.

Mer informasjon kan du finne på spesialutgavens hjemmeside, og Samsung har også snekret sammen en «unboxing»-video som du kan se under.

Nå har det kommet mer informasjon om Samsung neste Note-modell: Den skal visst hete Galaxy Note 7 og får buet skjerm »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen