(Bilde: Niklas Plikk, Teknofil.no)

Snart kan du gi fingern med «emoji»-tegn

Drøssevis av nye bilder og ikoner er på vei.

I går kom det en gladnyhet for alle som lengter etter enda flere små bilder og ikoner å velge imellom på telefonen sin. Unicode, selve industristandarden som regulerer tekst på tvers av drøssevis av programvareplattformer, har akkurat blitt oppgradert med 250 nye «emojier». 

Fortsatt bare hvite mennesker

Du kan nå glede deg til å ikoner med navn som «vindblåsende ansikt» og «svevende mann i dress», selv om vi fortsatt ikke vet nøyaktig hvordan de ser ut. Oppdateringen inkluderer også en «reversert hånd med langfingeren utstrekt», slik at du kan gi fingern til alle vennene dine på en enda enklere måte en tidligere. 

Til Apples forargelse skal det fortsatt ikke ha blitt gjort noe med mangelen på etnisk mangfold blant emoji-personene. For tre måneder siden gjorde Apple det klinkende klart at de ikke bare ville ha hvite mennesker representert blant sine emojier. Det ser imidlertid ut som arbeidet deres har vært forgjeves, og Unicode-emojiene fortsetter å hovedsakelig vise hvite mennesker.

Du vil få tilgang til de 250 nye emojiene så fort Unicode-plattformer som iOS og Android implementerer den nye standarden

Les også: Nå kan du snart bytte skjermtastatur på iPhone » (Mobilen.no)

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen