Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. (Bilde: COLOURBOX7512561, Google)

Snart kan du bruke WhatsApp til videosamtaler

Den populære appen får stor oppdatering.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De store kommunikasjonsappene er stadig i utvikling. Nå viser det seg at den meget utbredte meldingsappen WhatsApp har fått en særs nevneverdig oppdatering, nemlig støtte for videosamtaler. Det melder nettstedet Android Police.

Oppdateringen er fremdeles ikke offisielt kunngjort, men har manifestert seg i noen av de nye Android-betaversjonene av WhatsApp-appen. Den er altså ikke tilgjengelig for alle brukere i skrivende stund.

Illustrasjonsbilde.
Illustrasjonsbilde. Foto: Twin Design/Shutterstock.com

Som FaceTime

Videosamtalefunksjonen brukes ved å simpelthen velge en kontakt, og deretter får du opp et vindu hvor du kan velge mellom stemmesamtale og videosamtale, og det hele ser temmelig ukomplisert ut. Selve samtalene minner om det samme man får med for eksempel Apples FaceTime.

Videosamtaler fordrer naturlig nok at begge har funksjonen , og om du ringer til en person som ikke har tilgang vil du få opp en melding om at brukeren må oppdatere appen sin når du prøver å starte en videosamtale.

Som sagt eksisterer funksjonen fremdeles kun i noen betaversjoner, og det er uvisst når WhatsApp planlegger å spre oppdateringen til samtlige brukere. Det kan trolig være en fordel å følge med på WhatsApp-bloggen, selv om det ennå ikke foreligger noe offisiell informasjon.

Google slapp også ny videoapp nylig: Slik fungerer Duo »

(Via TheNextWeb)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen