Snart kan du bruke Skype rett i nettleseren
Teknofil
(Bilde: Shutterstock)

Snart kan du bruke Skype rett i nettleseren

Ring direkte fra Skype.com.

I dag begynner Microsoft å rulle ut en ny Skype-oppdatering til utvalgte brukere. Denne gangen er det imidlertid ikke programvaren du har installert på mobilen eller PC-en som blir oppgradert, men deres egne tjenester på nett.

Snart skal du nemlig kunne logge inn med Skype-kontoen din på Skype.com og ringe, holde en videokonferanse eller chatte med venner, rett fra nettleseren. 

Ingen ekstra programvare

Microsoft har allerede flyttet deler av Skype-funksjonaliteten til nettet via e-post-tjenesten sin Outlook. For det trenger du imidlertid et spesielt nettlesertillegg, og du får ikke tilgang til alle de vanlige Skype-funksjonene. 

Med dagens beta-utgave skal Skype fungere i hvilken som helst moderne nettleser uten at du trenger å installere noen ekstra programvare. 

Foreløpig er tjenesten kun tilgjengelig i betautgave for en liten knippe brukere, slik at Microsoft kan se at alt fungerer som det skal. Så fort alle småfeil er luket vekk vil samtlige 300 millioner Skype-brukere kunne ringe hverandre direkte fra nettleseren.

Visste du at Skype-bruk i Etiopia kan føre til fengselsstraff?
— Bruk Skype og få 15 års fengsel

 

(Kilde: The Verge

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen