Snart kan du bruke Philips' smarte lys i hagen også
(Foto: Philips)

Snart kan du bruke Philips' smarte lys i hagen også

Slipper ny Hue-serie til utendørs bruk.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I produktsegmentet smarte lys har Philips inntatt en lederposisjon med sin Hue-serie, som vi tidligere har gitt skikkelig gode skussmål. Hittil har de smarte lysene vært begrenset til innenfor husets vegger, men nå har Philips avduket nye Hue-lys som er spesielt designet for utendørs bruk.

Den nye serien kommer i form av flere ulike lampevarianter som skal dekke de fleste utendørsbehovene, deriblant spotlys man kan bruke til å lyse opp bestemte deler av hagen, for eksempel blomsterbed, og lamper som kan plasseres langs gangstier.

Kommer til sommeren

  Foto: Philips

De nye Hue-lysene byr ifølge Philips på den samme funksjonaliteten som øvrige Hue-produkter og er fullt ut kompatible med det eksisterende økosystemet. Dermed kan du fremdeles bruke mobilappen til å skru lysene av og på, dimme, eller programmere dem til å slå seg av og på på bestemte tidspunkter.

Utendørslampene har også støtte for Home & Away-funksjonen, som innebærer at lysene kan skru seg automatisk av og på når man forlater huset og kommer hjem igjen.

Den nye serien skal bli tilgjengelig i Europa i juli måned og skal tilbys via to pakker, hvorav den ene kommer med tre spotlys, mens den andre er et pålelys til plassering på bakken.

Oppdatert: Veiledende priser er på henholdsvis 2849 og 1349 norske kroner for de to pakkene. Den nøyaktige lanseringsdatoen er ikke kjent.

Philips slapp også nylig en ny OLED-TV: Det er den beste vi noensinne har testet »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen