Snap-appen som sender reaksjonen din i retur

Teknofil Snap-appen som sender reaksjonen din i retur

Snap-appen som sender reaksjonen din i retur

Foreviger fjeset ditt mens du ser bildemeldinger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Snapchat er en meget populær applikasjon for Android og iOS, som lar deg knipse bilder eller ta opp videoer og sende de til vennene dine – som kun kan se innholdet i maksimalt 10 sekunder. Ifølge Kampanje.com bruker hele 17 prosent av Norges befolkning Snapchat.

Nå får Snapchat nok en konkurrent, som er noe nyskapende i forhold til de mange lignende applikasjonene som finnes. For i tillegg til å gjøre det Snapchat allerede kan – så vil «Reactr» fange reaksjonen din mens du ser på et mottatt bilde eller video, og deretter sende det i retur til kameraten din.

Sendes kun dersom du ønsker det

Med applikasjonen kan du altså motta et morsomt bilde eller en video, og automatisk få filmet den naturlige reaksjonen din. Med Snapchat må man selv inn og knipse en respons i etterkant av at man har sett snap-en.

Utvikler Ash Gilpin forteller at ideen kom etter han mottok mange «standardsvar» som «HAHA», «OMG» og «LOL» på bildene han sendte – og ingen virkelige reaksjoner slik det burde være. Med Reactr ønsker han dermed å tilby en app som gjør kommunikasjonen langt mer naturlig.

Dersom du skulle ha en reaksjon som du ikke ønsker mottageren skal se, så sendes den heller ikke. Appen spør alltid om tillatelse til å sende reaksjonen din før den gjør det. Reactr er nå tilgjengelig på Google Play, etter å tidligere ha blitt lansert i Apple-butikken.

Alt er ikke rosenrødt hos Snapchat for tiden:
Kongressmedlem ble forbannet da selskapet ikke ville vitne »

(Kilde: BGR)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen