Snakker seg til McDonalds

Annonsør­innhold
Les hele saken »
"Klart jeg vet veien."

Trodde du gulesider.no var enkelt? Det amerikanske selskapet TellMe har utviklet det talestyrte javaprogrammet TellMe by Mobile, som gjør det til en smal sak å finne informasjon om resturanter, hoteller og lignende via internett.

Å bruke programmet er tilsynelatende like enkelt som å ringe via talekommandoer. Alt du trenger å gjøre er å holde inn en forhåndsvalgt tast og gi telefonen stikkordene om det du vil ha informasjon om.

Først sier du navnet på byen eller postnummeret, deretter sier du navnet på selskapet, eller rett og slett bare "resturant", for å få opp en liste med valgmuligheter.

Når du for eksempel har funnet en McDonalds-resturant, får du opp en meny der du kan velge å ringe resturanten eller finne ut hvor den ligger på kartet. Du finner også lenker til mer informasjon om selskapet.

TellMe by Mobile er fremdeles i beta-versjon, og koster ingenting verken å laste ned eller å bruke. Du betaler imidlertid for datatrafikken som genereres mens du er tilkoblet internett.

Programmet kan foreløpig bare brukes i Amerika, og støttes av et begrenset utvalg telefoner fra Motorola, Samsung og Sony Ericsson.

(Kilder: Mobileburn, TellMe, MobileCrunch)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen