motot505-topp (Foto: Motorola)

Snakk med vinduene nede i 110 km/t

T505 monteres i solskjermen.
T505 monteres i solskjermen.
Settet kan kommunisere med radio og mobiler.
Settet kan kommunisere med radio og mobiler.

Har du en gammel skraglekasse av en bil som du får øresus av å kjøre? Eller har du kanskje en kabriolet? Da trenger du muligens en håndfriløsning som Motorolas nye T505 Pro Carkit. Selskapet hevder nemlig at dette håndfrisettet kan brukes under svært støyende omgivelser.

Motorola lover at du kan snakke i det samtidig som du kjører med vinduene nede i 110 km/t, skriver Mobilsiden.dk. Dermed bør støyfiltereringen i dette håndfrisettet være spesielt god.

Snakker med bilradioen

T505 kan også sende samtalene dine direkte til bilradioen, siden den har innebygget FM-sender. Enheten har også støtte for A2DP, noe som gjør det mulig å sende musikk du har liggende på mobiltelefonen din trådløst til T505.

Du ønsker selvsagt ikke å spille musikken med håndfriens innebygde høyttaler, derfor er det mulig å spille den på bilens radio med den innebygde FM-senderen, på samme måte som du kan sende samtaler til radioen.

Hvordan lydkvaliteten blir med tanke på at A2DP-lyd ikke er spesielt god, og at FM-senderlyd heller ikke er noe å hoppe i taket over, vites ikke.

Finner beste frekvens

T505 har imidlertid en smart funksjon kalt Stationfinder, som skanner FM-båndet og selv avgjør hvilken frekvens det er best å sende lyden på. Dermed slipper du å manuelt skrifte frekvens på senderen hver gang en radiostasjon tar opp plass i FM-båndet.

Håndfriløsningen er flyttbar, noe som innebærer at du ikke trenger å montere den fast i bilen. Det innebygde batteriet skal holde til 18 timer taletid eller 14 dager hviletid. Prisen er foreløpig ukjent.

Du finner mer informasjon om Motorola T505 på Motorolas hjemmesider »

(Kilder: Mobilsiden.dk, Motorola.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen