Snakk med klokka

Britiske Proidee selger nemlig et sett med to walkie-talkier du rett og slett fester rundt armen som et vanlig armbåndsur. De har en rekkevidde på opp til 50 meter innendørs og 2,5 kilometer utendørs. Når du skal snakke, trykker du bare på Push to Talk-knappen og snakker. Alternativt kan du bare snakke i vei, siden klokkene også er utstyrt med stemmeaktivering slik at du kan slippe å trykke på knappen om du har hendene fulle.

Som på alle walkie-talkier kan kun en person snakke av gangen, men dersom du alltid har drømt om å kunne si "over" etter hver gang du er ferdig å snakke, burde dette være midt i blinken for deg. Dette er kanskje noe å vurdere mens vi venter på Push to Talk for mobiltelefoner. Det er forøvrig fra walkie-talkie-sjargongen navnet på Push to Talk-teknologien til mobiltelefoner stammer fra.

Walkie-talkiene opererer i 466 MHz-båndet, slik at du unngår forstyrrelser fra andre radiokilder som trådløse telefoner, trådløse hodetelefoner og lignende. Du kan velge mellom to ringelyder for innkommende anrop. Klokkene har oppladbare batterier, og skal klare opp til fem timers bruk etter tolv timers lading.

Dersom du sitter og sikler etter disse walkie-talkie-klokkene, koster de i overkant av 500 kroner (£49,95) pluss frakt og toll.

(Kilder: proidee.co.uk)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen