Snadder fra forumet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
HWradio.net - forumets brukerutviklede nettradio
HWradio.net - forumets brukerutviklede nettradio

Det har gått en god stund siden forrige oppsummering fra forumet vårt, vår forrige slik artikkel er datert fra mai 2006. Det er med andre ord på høy tid med denne artikkelen, og med stor begeistring kan vi melde at slike artikler om forumet vil komme på et fast basis fremover.

Som de fleste nok har fått med seg er forumet nylig oppgradert, med ny layout på kjøpet. Med oppgraderingen kom endelig muligheten for å fjerne tråder fra listen under "Mine innlegg", en funksjon som av mange har vært savnet lenge.

Statistikk pleier å være populært, noe "Dotten" har forstått. I tråden Statistikksentralen - tall og fakta om forumet finner man nettopp det, altså tall og fakta om forumet.

Her kan vi blant annet lese at de tre mest populære kategoriene til nå i år er "Diskuter Artikler (HW)", "OT-baren" og "World of Warcraft". Er det noe statistikk-relatert du lurer på, er denne tråden stedet å spørre.

Gratis komponenter og nettradio

Er du en av de mange som har maskinvare liggende som du ikke bruker, eller har du kanskje lyst på noen gratis komponenter? Ta en titt i tråden Datadeler som gis bort!

I musikk-delen av forumet er det også liv. Flere av våre brukere har gått sammen om å lage en egen nettradio, HWradio.net, der de selv mikser låter. Dette er et meget godt eksempel på hvor mye brukerne her får til når de går sammen om det!

HWradios tråd på forumet finner du her.

Nye kategorier og strukturell debatt

Vårt forum er i stadig utvikling, med stadige nye forumkategorier. En av de nyeste grenene på stammen er kategorien Forbruker, der blant annet forbrukerrettslige spørsmål diskuteres.

Den stadige økningen i antall kategorier fører naturlig nok med seg en diskusjon rundt strukturen i kategoriene, med så mange kategorier kan det nemlig lett bli uoversiktlig. "Dotten" har opprettet tråden Strukturell debatt rundt datadelen av forumet, der han kommer med noen nye forslag til hvordan kategoriene kan omorganiseres. Ta en titt og si hva du synes!

En full oversikt over hvilke kategorier som er foreslått opprettet, og hvilke som har fått avslag fra styret, finner du i tråden Kategoriforslag - Oversikt over de som er fremmet.

Sjekking og atletiske rekorder

En som har klart å lage et skikkelig oppstyr i en relativt ny forumkategori er brukeren PUA. Med sin guide til sjekking gir han et innblikk i hvordan man som Pick-Up-Artist sjekker opp kvinner. Med 41 sider er tråden et glimrende eksempel på hvor mye forskjellig som diskuteres friskt på Diskusjon.no.

En annen tråd som ikke handler om det man gjerne forbinder med Diskusjon.no er Dine fysiske egenskaper. Her samles brukernes rekorder i ulike idrettsgrener, for eksempel 60-meter og 2000 meter roing.

Helt til slutt kan vi ta med at du nå har mulighet til å selv endre ditt visningsnavn på forumet. Endringen er enkel og grei, men husk på at du bare kan endre visningsnavn hver 180. dag.

Ha en fortsatt flott forumuke!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen