Snadder fra forumet


(Grafikk: Big-Boards)

Vårt diskusjonsforum er fortsatt populært, og klatrer på listen over verdens største forum. For øyeblikket ligger vi på 96. plass, i følge Big-Boards.

- Hittil i mai har vi fått rundt 70 nye brukere hver dag, sier Tor Henning Ueland, en av administratorene for Hardware-nettverkets diskusjonsforum.

Forumet har en svært populær forumkategori kalt "Off topic", eller OT. Her finner man tråder som omhandler alt mellom himmel og jord som det ikke finnes egnede kategorier til.

Foruten blant annet "Humor" og "Politikk, religion og samfunn" finner vi en kategori kalt "OT-baren". Dette er stedet hvor man finner småprat rundt hverdagens små og store hendelser. Denne kategorien har hatt ikke mindre enn 300.000 visninger den siste måneden, nesten det dobbelte av nummer to - The Elder Scrolls.

En av disse trådene er "Til ettertanke. - Ditt liv på forumet" - en morsom historie om den typiske utviklingen til en forumbruker. Den er uten tvil en morsom parodi på oss brukere av forumet.

I denne kategorien finner vi også Siste Ordet 5, eller SO5 som den blir kalt for, som er forumets generelle chattetråd. Dette er den femte i rekken, og tilsammen har alle disse trådene (ekskludert S02, som dessverre ble tapt i et databasekrasj) nærmere 250 000 poster og ti ganger så mange visninger.

Ikke bare Off Topic

Selv om man kan finne mye gøy under Off topic-kategorien skjer det mye i de andre kategoriene. Forumkategorien for arbeidslogger er fortsatt populær, og her kan man lese om en rekke spennende prosjekter. Dette er også et svært nyttig sted for å tilegne seg kunnskap og få inspirasjon.

Brukeren Orjanp har lagt ned mye arbeid i å lage en oversikt over "ukens tilbud" hos de forskjellige nettbutikkene. Oversikten har eksistert i over to år, men oppdateres den dag i dag. Ta en titt på tråden.

Diskusjonstrådene til artiklene her på Hardware er som alltid populære, og her kommer det frem mange spennende synspunkter fra observante lesere. Det er absolutt verdt en titt - det er ikke sjeldent vi blir imponert over våre egne forumbrukere!

Blant de rundt 3000 trådene som opprettes hver uke er det enkelte som er verdt en ekstra titt. Her er noen av de:

Vi oppfordrer alle til å bidra enda mer på forumet med guider og andre bidrag! Har du sett en tråd du gjerne vil ha med i neste oppsummering, så er det bare å ta kontakt.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen