Smykker for ekte teknofile

Smykker for ekte teknofile

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Å kle seg etter sin personlighet er en kunst.

Nerder får ofte gjennomgå for dårlig sans for stil.

Heldivis finnes det en redning.

Les også:
De kuleste USB-dingsene
.
De heteste produktene fra IFA'07
.
Ubrukelige dingser
.

Finnes mye
Det er nemlig nok av innovative mennesker som stadig klekker ut nye ideer for at du skal kunne skinne både i hverdag og på fest. Teknofil har hjulpet deg på veien og funnet frem de beste smykkene for vår lesere som ønsker å la sine teknofile interesser skinne gjennom.

Det finnes mye fint der ute, men vi har denne gangen lagt oss på en moderat prisklasse.

Øreringer for enhver
Om du vanligvis ikke har noe passende som pynt i ørene, så er det ingen grunn til å fortvile. I denne klassen er det nemlig nok av smykker du kan velge mellom.

Om du er en ekte nerd er kanskje øreringer med symbolet PI tingen. Med disse dinglende i ørene vil ingen sette tvil om dine interesser,

Om derimot HTML er din greie så har samme nettside, etsy.com, også løsningen. Nemlig øreringer med HTML kode. Om du tar med deg en hel hjemmeside ut på byen er vel derimot tvilsomt.

Mobil dingel
Om mobiltelefoner er din greie har nettsiden, fractalspin.com, løsningen. Med små mobiler i ekte sølv som kan åpnes og lukkes vil du bli en ekte mobildronning. Prisen ligger også under det du betaler for en ekte telefon om du liker de litt dyre.

Om du er glad i smileys som halssmykke er utvalget her enormt. Om du anskaffer deg hele serien kan du sågar kle deg etter dagsformen. Om du er sint, glad, flørtete eller vil sende ut en liten geip er det bare å sette i gang.

Rop det ut
For en ekte nerd holder det verken med smileys eller øreringer. Skal det først ropes ut må det gjøres ordentlig.

Hvorfor ikke da trå til med en dogtag som skriker "Nerd". Med denne rundt halsen skal ingen være i tvil. Om de finner blodtypen din av den grunn er derimot tvilsomt.

Vær en stolt nerd
Om dette ikke er nok og du ønsker enda mer bling er det ingen grunn til å gi opp. Massachusetts Institute of Technology ønsker nemlig å la nerdene være stolte av sine interesser.

For 166 dollar kan du derfor kjøpe et skikkelig "Nerd pride" smykke som kan bæres med hodet høyt løftet.

Veske for anledningen
Ikke mindre iøynefallende er vesken laget av floppydisketter. Endelig noen som beviser at utdaterte varer kan komme til nytte.

På denne måten får du med deg alle dine gadgets på tur.

Iøynefallende ringer
Å ta med seg hele din bærbare på byen er vel ikke aktuelt, men å ta med seg deler av den kan nå la seg gjennomføre. Kunstenren Azzerty har nemlig laget ringer av tastaturet sitt.

Dette er kanskje ikke den beste forlovelsesringen, men du vil utvilsomt skille deg ut fra mengden.

Få ut ditt budskap
Belter med led lys har lenge vært på markedet, men her er kanskje en ennå bedre idé. Nemlig en bøybar "skjerm" du enkelt kan justere. Denne kan du ha rundt armen, ankelen, livet eller også halsen og lyse ut et budskap etter ditt ønske.

Praktisk å kunne lyse ut et klart "Nei!" neste gang du er på byen.

Få med dokumentene
Et annet nyttig smykke er flasharmbåndet. Med denne kan du ha med deg dine viktigste dokumenter overalt uten å ta opp unødvendig plass i

lommene. Om designen er den kuleste kan derimot diskuteres.

Unyttig mikro
Ikke like nyttige er mansjettknappene laget av mikrokontroller. Men som konfirmasjonsgave til din sønn vil de nok bli bedre mottatt enn samme sak ekte sølv. Mansjettknapper er uansett rimelig ubrukelig vil nok enhver 14-åring mene.

Om du derimot ønsker å dra på litt ekstra i gaven, så kan microchipsmykket i gull være tingen. Komplett ubrukelig det også selvfølgelig, men sønnen din vil kanskje hoppe av glede.

Få stemningen i taket
Om utsagnet over stemmer tviler vi egentlig på. Det er ikke mange 14-åringer som hopper av glede over nye smykker, microchiper eller ikke.

En klokke basert på binære tall kan derimot heve stemningen noen hakk
.

Om du forstår den er derimot usikkert. Men for en ekte teknofil skal dette neppe være noe problem.

Med dette utstyret skal du være godt rustet for enhver anledning.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen