Smurfene blir helaftens spillefilm

Ifølge et intervju på moviehole.net forteller produsenten av filmen, Jordan Kerner ("Inspector Gadget"), at filmen skal bruke 3D-animasjon for å fornye den kultstemplede barneserien. Han bruker Shrek-filmene som eksempel på hva slags teknikk som vil bli brukt for å skape smurfenes nye verden.

Alternativ tekst mangler
Smurfene kan vende tilbake.

Trilogi

Kerner satser på å lage en hel trilogi med smurfene.

- ”Smurfene”-trilogien vil fungere som en episk fortelling; litt som en animert utgave av ”Ringenes Herre”. Det kommer til å bli en komisk, men samtidig hjertevarm, fortelling om disse søte, men også ganske tullete karakterene.

Grundig forarbeid

Kerner forteller at han har studert den originale ”Smurfene”-serien grundig.

- Etter å ha sett alle de 234 episodene av den originale ”Smurfene”-serien opptil flere ganger har jeg og Herb Ratner jobba hardt med å finne alle plothullene i serien – du vet, som når det plutselig dukker opp en ny smurfedame som utfordrer Smurfeline om å være den eneste jenta i landsbyen. Planen er å tette alle hullene fra serien i løpet av de tre filmene.

- Det tok meg fem år å få tak i rettighetene. De har hele tiden vært veldig beskyttende ovenfor ”Smurfene”-konseptet og var også skeptiske til hva slags historie vi ønsket å fortelle. Heldigvis fortalte de oss at de elsket ideen vår og at Peyo (skaperen av smurfene) også ville ha elsket den, forteller Kerner.

John Lithgow som Gargamel

Fansens favoritt til å spille den onde Gargamel er John Lithgow, som vi her hjemme best kjenner fra ”Third Rock From the Sun”.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen