SMS med angrefrist

Du kjenner deg kanskje igjen? Det fuktige julebordet eller sommerfesten er over, og du tar en titt i mobiltelefonens utboks morgenen etter. Til din forskrekkelse har du sendt både hatmeldinger til sjefen og lysskye kjærlighetserklæringer til et par kollegaer.

Til manges glede har nå Samsung fått patent på en tjeneste som gjør det mulig å slette feilsendte eller uheldige tekstmeldinger fra mottakerens mobiltelefon før denne rekker å lese de.

Skulle du være så uheldig å sende en tekstmelding til feil mottaker, er det bare å sende en 'slett'-kommando til mottakerens mobilelefon. Tekstmeldingen blir da slettet fra mobilens minne.

Dette forutsetter imidlertid at mottakeren ikke allerede har lest tekstmeldingen. Hvis tekstmeldingen er lest, er det verken mulig eller nødvendig å sende en 'slett'-kommando.

Tjenesten er i hovedsak utviklet med tanke på de som sender tekstmeldinger til flere mottakere samtidig, og oppdager at mottakerlisten inneholder feil personer. Det er imidlertid ingen tvil om at tjenesten også vil falle i smak hos de som sender vanlige tekstmeldinger

(Kilder: Cellular-News, European Patent Office)

Kommentarer (15)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen