SMS i skibakken

Mange av oss har mobiltelefonen med oss uansett hvor vi står og går. At du står på ski er heller ikke lenger noen unnskyldning for å være utilgjengelig.

Å fikle med telefonen mens du er utendørs om vinteren kan imidlertid være et problem. Alle som har forsøkt å sende SMS med votter på, vet hvor vanskelig en ellers så enkel handling kan være. Operatøren Orange vet råd.

For at det skal bli enklere å bruke mobiltelefon i skiløypa, har Orange utviklet Mobile Mitt, eller mobilvotten på godt norsk. Mobile Mitt ser ved første øyekast ut som de fleste andre tykke votter. Forskjellen er likevel stor. Mobile Mitt har nemlig et hull mellom tommelen og resten av fingrene, slik at du kan stikke tommelen ut for å sende tekstmeldinger uten å ta av deg votten.

Mobile Mitt skal i følge Gadget Candy også ha en egen lomme til mobiltelefonen, slik at du slipper å lete gjennom jakke, skibukse, stilongs og ulltrøye før du endelig finner den. Lommen - og votten for øvrig - skal være ekstra slitesterk og tåle både vått og tørt vær.

Foreløpig er Mobile Mitt på prototypestadiet, og er derfor ikke masseprodusert enda. Votten er imidlertid til grundig testing hos deltakerne i Oranges britiske ski- og snøbrettmesterskap i Sveits.

(Kilder: Textually, Gadget Candy)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen