SMS i Outlook

Outlook Express

Jeyo har utviklet en utvidelsespakke for e-post-klienten Outlook Express kalt Jeyo Mobile Extender for Outlook 1.0.1. Dette er en plugin som åpner for muligheter til tilkobling av mobile enheter som PocketPC-telefoner og Windows Mobile Smartphone-telefoner.

Med Jeyo Mobile Extender installert skal man kunne behandle tekstmeldinger ved hjelp av Outlook Express. Tekstmeldingene skal med andre ord kunne behandles like enkelt og oversiktlig som e-post, og gjennom det samme grensesnittet som man bruker for post og news.

Å kunne bruke Outlook Express til SMS vil gi deg muligheten til å ta vare på og holde styr på tekstmeldingene du har mottatt og sendt på PCen. De aller fleste klarer vel også å skrive en del fortere med et PC-tastatur enn det man klarer på mobiltelefonen.

For å bruke Outlook Express til sending og mottaking av SMS må mobiltelefonen være tilkoblet ved hjelp av for eksempel telefonens datakabel, infrarød eller Blåtann. Eldre tekstmeldinger som befinner seg i innboksen på PCen kan selvfølgelig leses i frakoblet modus.

Oppgraderingen koster 9,95$, tilsvarende 65,50 norske kroner. En gratis prøveversjon er tilgjengelig for nedlasting på Jeyo.com. Prøveversjonen er begrenset til 15 dagers bruk, og skal kun hjelpe deg med å bestemme om du vil kjøpe programvaren eller ikke.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen