SMS avslører utro italienere

Italias største privatetterforskningsbyrå har offentliggjort en ny undersøkelse som avdekker mobiltelefonen som den utløsende faktoren til avsløringer av utroskap i hele 90% av tilfellene. Det går faktisk så langt at italienerenes hunger etter mobiltelefoner blir gitt skylden for at stadig flere italienske ekteskap går i oppløsning.

Miriam Tomponzi, som er Italias mest berømte privatdetektiv, er fascinert over italienerenes lidenskap for mobiltelefoner, og mener at denne lidenskapen er en direkte årsak til stadig flere knuste hjerter.

Man skal kunne åpne et hvilket som helst sladder-magasin i Italia og lese om fotballspillere, skuespillere og andre kjendiser som har fått avslørt sitt utsvevende skjulte sex-liv som følge av tekstmeldinger fra elskerene sine.

En ting som er verdt å merke seg er at det er notert en markant økning i antall skillsmisser i månedene rett etter sommerferien. Det spekuleres i om dette er fordi tekstmeldinger tikker inn på stranda, mens ektemannen bader sammen med ungene, og telefonen piper ved siden av en intetanende kone. Det er med andre ord ikke alltid positivt å være tilgjengelig overalt.

Tompozi kommer videre med noe så utradisjonelt som råd til hvordan man skal unngå å bli oppdaget hvis man har en partner på si. I denne "utroskapsguiden" forteller hun blant annet at man burde skaffe seg en egen dedikert telefon forbeholdt elskeren, eller eventuelt øve inn ansiktsuttrykk man kan bruke når man mottar en intim melding fra sin utkårede nummer to.

Det kan kanskje spekuleres i om Italias fremste privatdetektiv føler seg truet av mobiltelefonene rent yrkesmessig. Som kjent utgjør oppdrag basert på å avsløre utroskap brorparten av markedet innenfor denne yrkessjangeren.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen