SMS-svindleren avslørt

SMS-svindleren avslørt

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Mannen som lovet tusenvis av norske mobilbrukere usannsynlig høy rente i en angivelig offshore-bank, har nå blitt identifisert. Lars Rune Solberg heter mannen som stod bak utsendingen av SMS-reklame for ”selskapet” Nor Finans – med løfte om 10,35 % rente til de som satte inn penger i ”banken”, forrige helg.
 
Solberg har imidlertid vært etterlyst av politiet siden mars i år, og omtales som en notorisk norsk svindler som ikke bare er ute etter sparepengene dine – han vil også stjele identiteten din, ifølge Hegnar Online/Finansavisen.
 
Kjenning av Økokrim
Svindleren har tidligere forsøk noe tilsvarende med ”Konkurs Net” og ”Finanstjenester.net”. Solberg skal ha registrert den samme e-postadressen for Nor Finans som han brukte for Finanstjenester.net.
 
- Dette er nok et bedrageriforsøk, og det er samme person som står bak alt, og han er anmeldt til Kripos av Forbrukerombudet, sier rådgiver Anne Dybo i Økokrim til DN.no.
 
Forrige gang Solberg prøvde å svindle norske mobilbrukere, fikk over 50.000 personer tilsendt reklame på SMS. Denne gangen er det usikkert hvor mange som har fått SMS-reklamen, men mye tyder på at omfanget kan være like stort som forrige gang.


På nettsidene til Nor Finans ble du lovet 10,35 % rente.
 

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen